Publisher Profile

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 210 98 47 217

Γυρίσατε στο σπίτι από την δουλειά σας και αντικρίσατε ένα χάος με νερά και δυσοσμία; Αντιλαμβανόμαστε ότι η εικόνα είναι σοκαριστική. Μην χάνετε πολύτιμο χρόνο! Προτιμήστε την εταιρεία μας, την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο. Είμαστε στην περιοχή  του Παλαιού Φαλήρου. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις και απολυμάνσεις με άριστα εξοπλισμένο και ειδικό προσωπικό, οχήματα και εργαλεία για την αντιμετώπιση του. Η Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο αναλαμβάνει:

 • αποφράξεις αποχετεύσεων
 • αποφράξεις φρεατίων
 • αποφράξεις λεκάνης
 • αποφράξεις σιφωνίου
 • αποφράξεις κουζινών
 • αποφράξεις υδρορροών
 • αντλήσεις υδάτων
 • διάγνωση με κάμερα και καταγραφή
 • καθαρισμός στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων).

  Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

  ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού δεν δίνουν μεγάλη προσοχή στις αποχετεύσεις τους, έως ότου κάτι πάει στραβά και πρέπει να καλέσουν έναν τεχνικό έκτακτης ανάγκης. Ελέγχοντας τα σημάδια ότι ενδεχομένως οι αποχετεύσεις σας έχουν βουλώσει, μπορείτε να αποφύγετε ζημιές στους σωλήνες σας, υπερχείλιση νερού και άλλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε αποχετευτικά συστήματα που απαιτούν δαπανηρές επισκευές. Εάν παρατηρήσετε συμπτώματα των προβλημάτων αποχέτευσης, καλέστε την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο για υπηρεσίες καθαρισμού αποχετευτικών αγωγών.

Αργή αποστράγγιση

Προτού οι αποχετεύσεις φράξουν τελείως, συνήθως αρχίζουν να αποστραγγίζονται πιο αργά από το κανονικό. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι τα νερά καλύπτουν τα πόδια σας όταν είστε στο ντους ή ότι ο νεροχύτης της κουζίνας χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αποστραγγιστεί όταν πλένετε τα πιάτα. Η αργή αποστράγγιση είναι συνήθως ένα σημάδι συσσώρευσης μαλλιών, λίπους, σαπουνιού και άλλων συντριμμιών που δημιουργείται στους σωλήνες σας και είναι ένας καλός δείκτης ότι θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από τον καθαρισμό των αποχετεύσεων. Το να καλέσετε την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο σε αυτό το στάδιο μπορεί να διασφαλίσει ότι ο καθαρισμός θα συμβεί προτού προκύψει μακροπρόθεσμη ζημιά.

Κάνουμε διάγνωση αγωγών με κάμερα και καταγραφή για την διαπίστωση ρωγμής ή σπασίματος, αν υπάρχουν ρίζες για τον καθαρισμό από ρίζες τους, έτσι ώστε να αποφύγετε σκαψίματα και επιπλέον σπατάλη χρημάτων. Άντληση υδάτων, καθαρισμό στεγανών φρεατίων (Αντλιοστασίων).

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η εταιρεία μας εδώ και 42 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων καθώς και στη συντήρηση του αποχετευτικού σας συστήματος στη περιοχή  του Παλαιού Φαλήρου αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Αναλαμβάνουμε κάθε είδος απόφραξης.

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις λεκάνης ,αποφράξεις σιφωνίου ,αποφράξεις κουζινών, αποφράξεις υδρορροών, αντλήσεις υδάτων, διάγνωση με κάμερα και καταγραφή, καθαρισμός στεγανών φρεατίων.

Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο – ΤΗΛ 210 98 47 217, ΤΚ 17562

Θα είμαστε κοντά σας σε 15 λεπτά καθώς επίσης όλο το 24ωρο 365 ημέρες τον χρόνο. Συγκεκριμένα διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό, άρτια εξοπλισμένα μηχανολογικά οχήματα που μπορούν να σας λύσουν το πρόβλημα. Ειδικευόμαστε και στη συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου σε όλες τις περιοχές της Αττικής.
Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να συνδυάσετε μια καλή απολύμανση μετά από κάθε αποφράξη Παλαιού Φαλήρου.

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού τείνουν να παραμελούν και να επιβαρύνουν τις αποχετεύσεις τους καθημερινά. Είτε στο μπάνιο, είτε την κουζίνα, τα τρόφιμα, τα μαλλιά, το μαγειρικό λίπος και άλλα είδη απορριμμάτων ρίχνονται τακτικά στην αποχέτευση. Αυτή η πρακτική οδηγεί τελικά σε εμπλοκές στις σωληνώσεις. Όταν αυτά τα ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται αρκετά σύντομα, μπορούν να προκαλέσουν μία έκτακτη ζημιά.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί της Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο είναι αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουν τους πελάτες μας με τις υπηρεσίες αποχετεύσεων στο Παλαιό Φάληρο. Είμαστε ειδικοί σε φραγμένες σωληνώσεις, βοηθώντας τους ιδιοκτήτες σπιτιών σε όλη την περιοχή με την αποκατάσταση των αποχετεύσεων τους.

Αν ταλαιπωρείστε από βουλωμένες αποχετεύσεις, η Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο, είναι η απάντηση στα προβλήματα σας. Η άμεση αντιμετώπιση είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει. Μακριά από ερασιτέχνες που σας δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. Επιλέξτε μας γιατί:

 • Διαθέτουμε πολύχρονη πείρα και εμπειρία
 • Είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο στο Παλαιό Φάληρο
 • Οι τεχνικοί μας είναι άριστοι γνώστες του αντικειμένου
 • Τα συνεργεία μας είναι πολυάριθμα και αυτό σημαίνει ότι δεν θα περιμένετε
 • Τα μηχανήματα μας είναι τελευταίας τεχνολογίας για να έχουμε άριστα αποτελέσματα

 

Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο και Αθήνα

Το Παλαιό Φάληρο είναι παραλιακή συνοικία του Νοτίου Τομέα Αθηνών, νοτιοδυτικά του κέντρου της Αθήνας. Η έκτασή του είναι 4,6 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ το μήκος της παραλίας του στον Σαρωνικό είναι περίπου 4 χλμ. Απέχει περίπου 9 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας (συνδέεται με τη Λεωφόρο Συγγρού), 13 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Πειραιά (συνδέεται με τη Λεωφόρο Ποσειδώνος) και περίπου 40 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στη νότια πλευρά του νομού Αττικής και συνορεύει με τους δήμους Καλλιθέας (δυτικά-βόρεια, με όριο τη Λεωφόρο Συγγρού), Νέας Σμύρνης (βόρεια-βορειοανατολικά), Αγίου Δημητρίου (ανατολικά) και Αλίμου (ανατολικά-νοτιοανατολικά, με όριο το Ρέμα της Πικροδάφνης). Η παραλία του Παλαιού Φαλήρου έχει κατά κύριο λόγο νοτιοδυτικό προσανατολισμό.

πηγή: Wikipedia

Top