ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

24 ώρες - 365 ημέρες - Υπηρεσίες από 15 ευρώ!

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ ιδρύθηκε πριν από 40 περίπου χρόνια και προσφέρει υπηρεσίες αποφράξεων συντήρησης και καθαρισμού των αποχετευτικών συστημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Ότι και αν αντιμετωπίζετε, ότι και αν έχει συμβεί στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Είμαστε ειδικοί στις αποχετεύσεις, χωρίς προβλήματα και φασαρία, απλά γρήγορα, καθαρά και οικονομικά. Έχουμε όλα τα είδη υπερσύγχρονης τεχνολογίας μηχανημάτων για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα. Τα συνεργεία μας συνοδεύουν και κάμερες υψηλής τεχνολογίας για τον εντοπισμό της ακριβής θέσης του προβλήματος στη γραμμή των σωλήνων της αποχέτευσης. Αυτό σημαίνει ότι δεν χάνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τις εγκαταστάσεις του κτιρίου σας, έχουμε την ευκαιρία να λειτουργήσουμε αμέσως. Καλέστε μας άμεσα στο 210 98 47 217

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι, εορτές και αργίες!

Επεμβαίνουμε άμεσα σε οποιαδήποτε περίπτωση!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Οι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Το προσωπικό μας σέβεται και εξυπηρετεί επαγγελματικά τον κάθε πελάτη μας. Φιλοσοφία της επιχείρησης μας είναι η 100% ικανοποίηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά και η παροχή άριστων και εξαιρετικών υπηρεσιών. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό μας μπορούμε γρήγορα και αποτελεσματικά να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους πρόβλημα στη αποχέτευση του σπιτιού ή της επιχείρησή σας.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών για να καθαρίσει, συντηρήσει, αποφράξει και να διαπιστώσει προβλήματα στις αποχετεύσεις σας. Δουλεύουμε και εργαζόμαστε σε όλων των τύπων τις αποχετεύσεις συμπεριλαμβανομένων των οικιστικών, εμπορικών και δημοσίων. Είμαστε μία από τις πιο πεπειραμένες και μακροβιότερες εταιρείες αποχετεύσεων. Με έδρα το Παλαιό Φάληρο, η Αποφράξεις Άλιμος χρησιμοποιώντας όλα τα υπερσύγχρονα πιεστικά και ριζοκοπτικά μηχανήματα και κάμερες, προσφέρει σε όλους τους πελάτες μας ασύγκριτης ποιότητας υπηρεσίες. Απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιού δαπέδου, άντληση καθαρών και ακάθαρτων υδάτων, διάγνωση με κάμερα, κ.α.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ

Τεχνολογικός εξοπλισμός σε έμπειρα χέρια

Αποφράξεις Άλιμος για άμεση ανταπόκριση

Σας παρακαλούμε να καλέσετε την Αποφράξεις Άλιμος και το συντομότερο δυνατόν θα βρισκόμαστε στον χώρο σας. Υποψιάζεστε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει στο σπίτι ή την επιχείρησή σας; Μην προσπαθήσετε ποτέ να διορθώσετε το πρόβλημα μόνοι σας. Δυστυχώς το μόνο που θα καταφέρετε άθελα σας, είναι να δημιουργήσετε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα. Γνωρίζουμε πόσο απογοητευτική και κουραστική μπορεί να είναι η ημέρα σας όταν παρουσιάζεται μία δυσάρεστη κατάσταση στο αποχετευτικό σας δίκτυο και γι ‘αυτό είμαστε 100% προσηλωμένοι στην ικανοποίησή σας με την επίλυση του προβλήματος έγκαιρα, επαγγελματικά και με φιλικό τρόπο.

Η Αποφράξεις Άλιμος δεσμεύεται απέναντι σας για την ποιότητα των υπηρεσιών που θα λάβετε από εμάς. Εγγυόμαστε την απόλυτη ικανοποίησή του πελάτη μας , αφού είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Προσφέρουμε άμεσες, ευγενείς και αξιόπιστες υπηρεσίες καλύπτοντας όλο το φάσμα των αποχετευτικών και αποφρακτικών εργασιών. Σε όλες τις τηλεφωνικές σας κλήσεις θα απαντήσουμε κατευθείαν και θα βρισκόμαστε κοντά σας για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ

Η ικανοποίησή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα!

Αποφράξεις Άλιμος επικοινωνία: 210 98 47 217

Εξυπηρετούμε την περιοχή του Άλιμου καθώς και ολόκληρη την περιοχή της Αττικής 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία της Αποφράξεις Άλιμος είναι πλήρως εκπαιδευμένα να χρησιμοποιούν όλα τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, όπως και την κάμερα που μπορούμε και εντοπίζουμε που ακριβώς είναι το πρόβλημα. Δεν ερχόμαστε στον χώρο σας για να σας πουλήσουμε ακριβές υπηρεσίες, αλλά για να σας συμβουλεύσουμε και να κάνουμε σωστά την δουλειά μας που αγαπάμε και σεβόμαστε. Δεν υπάρχει κανένα θέμα στις αποχετεύσεις σας, μικρό ή μεγάλο που δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε και να διορθώσουμε. Καλέστε μας στο 210 98 47 217

Χρήσιμες συμβουλές

Με ένα σας απλό τηλεφώνημα η Αποφράξεις Άλιμος είναι εδώ για να σας συμβουλεύσει. Μία σημαντική ανησυχία είναι τα μικρόβια και τα βακτήρια που κρύβουν οι βρώμικοι σωλήνες. Αυτοί οι μικροοργανισμοί είναι σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία και μπορούν να προκαλέσουν διάφορες ασθένειες στην οικογένειά σας. Σκεφτείτε την αποχέτευση της κουζίνας σας και όλα τα μικρόβια μέσα σε αυτήν. Οι περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται σε χημικά καθαριστικά απόφραξης. Όταν οι αποχετεύσεις τους φράξουν, αρπάζοντας ένα δοχείο ενός γνωστού καθαριστικού απόφραξης, που μπορεί να σπάσει τη συσσώρευση. Αλλά υπάρχουν πολλοί αναμενόμενοι κίνδυνοι που ίσως να μην γνωρίζετε όταν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσετε:

 • Διάβρωση των σωλήνων
 • Επιβλαβείς τοξικές ουσίες στο νερό
 • Μη αποτελεσματικά
 • Χημικές ουσίες επικίνδυνες για το περιβάλλον

Αποφράξεις Αποχετεύσεων στον Αλιμο Αττικής

 • Αποφράξεις Άλιμος 
 • Απόφραξη Νεροχύτη Άλιμος
 • Απόφραξη Υδροροής Άλιμος
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Άλιμος
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Άλιμος
 • Καθαρισμός Φρεατίων Άλιμος
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 
 •  Μηνιαίες Συντηρήσεις Άλιμος
 • Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Άλιμος

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

ΜΗΝ ρίχνετε βραστό νερό στον νιπτήρα ή στην τουαλέτα σας. Ενδεχομένως να έχετε ακούσει από πολλούς ότι είναι εντάξει να ρίχνετε βραστό νερό στο νιπτήρα. Αυτό όμως ισχύει όταν οι σωλήνες σας είναι καθαροί. Αν έχουν κάποιο εμπόδιο, το φράξιμο θα παγιδεύσει το νερό στο σωλήνα και αυτό μπορεί να λιώσει τις σωληνώσεις PVC ή και τους αρμούς των σωλήνων, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα. Όταν είναι βουλωμένες οι σωληνώσεις χρησιμοποιείτε ζεστό νερό το πολύ έως 80 βαθμού Κελσίου.

 • Λίπη ή λάδια από το μαγείρεμα.
 • Καφές ή κόκκοι καφέ.
 • Τσίχλες, αυτοκόλλητα.
 • Μωρομάντιλα, χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα και άλλα προϊόντα χαρτιού.
 • Ταμπόν, σερβιετάκια και άλλα προϊόντα γυναικείας υγιεινής.
 • Αν έχετε σκουπιδοφάγο, μη ρίχνετε κρέας, κοτόπουλο και ψαροκόκαλα, καθώς και τσόφλια αυγών.

Η απάντηση είναι ότι το ξίδι δε θα βλάψει τους σωλήνες εάν χρησιμοποιηθεί σε μικρές δόσεις, όπως συνιστάται σε πολλές από τις συνταγές που βρίσκετε στο διαδίκτυο. Ανεξάρτητα από τι κατασκευάζονται οι σωλήνες σας, pex, pvc, χαλκός κ.λπ. το ξίδι δε θα βλάψει τους σωλήνες.

Συνήθως η αιτία μιας μπανιέρας με αργή αποστράγγιση είναι ένα φράξιμο που περιορίζει τη ροή του νερού. Τα βουλώματα συνήθως αποτελούνται από τρίχες με κόμπους, βρομιά, λίπος και/ή σαπούνι. Μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρεθούν επειδή τα μαλλιά μπορεί να τυλιχτούν γύρω από διάφορα σημεία της αποχέτευσης. Ίσως όμως οι τρίχες απλά να έχουν μπλοκάρει το εσωτερικό της τάπας, οπότε την ξεβιδώνετε και βγάζετε τις τρίχες.

Πληροφορίες περιοχής Αλίμου

Ο Άλιμος ή Καλαμάκι βρίσκεται στο Νότιο Τομέα του λεκανοπεδίου Αθηνών στην Περιφέρεια Αττικής. Συνορεύει με το Ελληνικό στο νότο, με το Παλαιό Φάληρο στα βορειοδυτικά, με τον Άγιο Δημήτριο στα βορειοανατολικά και με την Αργυρούπολη και την Ηλιούπολη στα ανατολικά. Περικλείεται δυτικά από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος και ανατολικά από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, νοτιοδυτικά του όρους Υμηττού. Ο δήμος, προϊόν συνένωσης των κοινοτήτων Καλαμάκι και Ευωνύμεια (σήμερα Κάτω και Άνω Καλαμάκι, αντίστοιχα) το 1968, έχει έκταση περίπου 7,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων και πληθυσμό περίπου 41.720 κατοίκων, βάσει της απογραφής του 2011. ΤΚ 17455