ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

24 ώρες - 365 ημέρες - Υπηρεσίες από 15 ευρώ!

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων Παλαιό Φάληρο 210 981 9999. Ξέρατε ότι υπάρχουν πιο περίπλοκα εξαρτήματα στο αποχετευτικό σας σύστημα από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σπιτιού σας; Εκατοντάδες πράγματα μπορεί να πάνε στραβά. Κάποιες φορές μπορεί να σημάνει καταστροφή! Στην Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο γνωρίζουμε ότι ένα πρόβλημα που σχετίζεται με το αποχετευτικό σας σύστημα μπορεί να είναι τρομακτικό, αγχωτικό, ακριβό ακόμη και επικίνδυνο. Αλλά τα περισσότερα προβλήματα αποφράξεων μπορούν να αποφευχθούν με τη βοήθεια των τεχνικών της «Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο». Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μια αποχέτευση βουλώνει. Τρίχες, χαρτιά, ρίζες και φύλλα δέντρων, λίπη και συσσωρευμένα υπολείμματα τροφών, διάφορα αντικείμενα δημιουργούν ένα αδιαπέραστο φράγμα. Και εντέλει κρατάνε ασφυκτικά όλες τις ακαθαρσίες στο σπίτι σας.

Καθαρισμός με πιεστικό σε φρεάτιο

Η συντήρηση αποχετευτικού δικτύου θα αποτρέψει τα προβλήματα στο μέλλον. Αναπτύξαμε προγράμματα μηνιαίας, διμηνιαίας, τριμηνιαίας, εξαμηνιαίας ή ετήσιας συντήρησης. Γλιτώνουμε τους πελάτες μας από:

 • την ταλαιπωρία
 • την αμηχανία των συχνών αποφράξεων
 • των δυσάρεστων οσμών
 • των κινδύνων για την υγεία

Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων – Συντήρηση αποχετεύσεων

Η συντήρηση δικτύου αποχέτευσης της Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο είναι μια οικονομικά αποδοτική μέθοδος. Σας εξασφαλίζει ότι οι αποχετεύσεις θα λειτουργούν φυσιολογικά, χωρίς να έχετε πρόβλημα κατά την χρήση τους. Τα προγράμματα της συντήρησης αποχέτευσης είναι ειδικά σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες σας. Προσφέρουν τακτικές προγραμματισμένες συντηρήσεις στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Ο στόχος είναι να κρατήσουμε το δίκτυο να λειτουργεί φυσιολογικά, αποφεύγοντας έτσι τα προβλήματα που σχετίζονται με τα βουλώματα και την μειωμένη ροή. Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε αποχετευτικό σύστημα. Όλες οι εργασίες είναι διαφορετικές και η συχνότητα και το είδος των υπηρεσιών εξαρτώνται από την χρήση και την κατάσταση του κάθε αποχετευτικού συστήματος.

Το πρώτο βήμα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε την ιδιαίτερη κατάστασή σας. Στη συνέχεια θα αναλύσουμε τα προηγούμενα προβλήματα και για αρχή θα σας προτείνουμε να πραγματοποιήσουμε τον πρώτο καθαρισμό που θα επιστρέψει την αποχέτευση στην πλήρη και βέλτιστη απόδοση. Στη συνέχεια, οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί θα πραγματοποιήσουν την προγραμματισμένη εργασία διασφαλίζοντας την ελάχιστη ταλαιπωρία.

Τα οφέλη της συντήρησης αποχετεύσεων

Μια προγραμματισμένη προληπτική συντήρηση αποχετεύσεων συμβάλλει στην αποφυγή βουλωμάτων που μπορεί να οδηγήσει σε υλικές ζημιές, σε κινδύνους για την υγεία από τις πλημμύρες και φυσικά σε μη προγραμματισμένες δαπάνες.

Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων – αποφράξεις σε προσιτές τιμές

Ο πρωταρχικός στόχος της Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο είναι η παροχή υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής εξυπηρέτησης σε κάθε πελάτη που διευκολύνεται από την προηγμένη τεχνολογία, την άμεση απόκριση και τις ανταγωνιστικές τιμές. Θα σχεδιάσουμε ένα τακτικό πρόγραμμα συντήρησης που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας στον βιομηχανικό, εμπορικό, οικιακό και δημόσιο τομέα με αποφράξεις στο Παλαιό Φάληρο, καθαρισμούς σιφωνίων και αποχετευτικών δικτύων  και συντηρήσεις αποχετεύσεων και απολύμανσης στο Παλαιό Φάληρο.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους οίκημα

 • Σχολεία
 • Οικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Στρατόπεδα
 • Νοσοκομεία
 • Πλοία
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Καταστήματα
 • Γυμναστήρια