ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

24 ώρες - 365 ημέρες - Υπηρεσίες από 15 ευρώ!

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. Η συντήρηση και ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι κάποιες εργασίες που πολλοί από εμάς αμελούμε. Ο κυριότερος λόγος είναι η άγνοια του τι επιπτώσεις βλαβερές μπορεί να έχει κάτι τέτοιο στην υγεία μας. Άλλος ένας πιθανός λόγος μπορεί να είναι ο οικονομικός. Ο καθαρισμός των σωλήνων της αποχέτευσης επιβάλλεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για προληπτικούς λόγους αλλά και την συνεχή και εύκολη ροή των λυμάτων και όμβριων στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Βουλωμένα φρεάτια, σιφόνια, υδρορροές και αποχετεύσεις μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας , μολυσμένο περιβάλλον και ζημιές σε κτήρια και οικίες. Όταν τα φρεάτια των δρόμων πλημμυρίζουν, προκαλείται κυκλοφοριακό κομφούζιο, σπάσιμο νεύρων και πολύ συχνά τροχαία ατυχήματα. Επίσης, οι ηλικιωμένοι άνθρωποι και τα μικρά παιδιά μπορεί να γλιστρήσουν και να πέσουν με κίνδυνο να σπάσουν κάποιο χέρι ή πόδι. Θα πρέπει λοιπόν να γίνεται τακτικός έλεγχος και συντήρηση στα φρεάτια.

Καθαρισμός με πιεστικό σε φρεάτιο

Βουλωμένα σιφόνια αναδύουν δυσάρεστες μυρωδιές μέσα στις τουαλέτες και τις κουζίνες. Ο καθαρισμός της αποχέτευσης επιβάλλεται και είναι η μόνη λύση να απαλλαγούμε από αυτές.
Τα νερά λιμνάζουν στο νεροχύτη, τη μπανιέρα ή το νιπτήρα κάθε φορά που χρησιμοποιούμε μια βρύση. Στον κήπο, στην αυλή ή στο μπαλκόνι δημιουργούνται επίσης λίμνες. Λιμνάζοντα νερά προσελκύουν κουνούπια και μεταδίδονται μολυσματικές ασθένειες. Καταστρέφονται όμως και δέντρα και φυτά.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Διάφοροι ανεπιθύμητοι ήχοι ακούγονται μέσα στους τοίχους από βουλωμένους σωλήνες… το να μη ζούμε σε ήσυχο περιβάλλον είναι κι αυτό δυσάρεστο.
Τι είναι όμως αυτό που μπορεί να βουλώσει την αποχέτευση;

  • Υπολείμματα τροφών στο νεροχύτη
  • Τρίχες μαλλιών στη μπανιέρα και το νιπτήρα
  • Σαπούνι και λίπη στο μπάνιο
  • Χαρτιά και πάνες στη λεκάνη της τουαλέτας
  • Σπασμένες σωληνώσεις και οικοδομικά υλικά
  • Φυτά και ρίζες δέντρων στο φρεάτιο της αποχέτευσης
  • Μωρομάντηλα στην αποχέτευση

Μπορούμε σαφώς να τα αποφύγουμε όλα αυτά καλώντας την αξιόπιστη και εξειδικευμένη Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο σήμερα. Μία επιθεώρηση με κάμερα στις αποχετεύσεις σας θα δείξει αν και που ακριβώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Σχολιάστε