ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

24 ώρες - 365 ημέρες - Υπηρεσίες από 15 ευρώ!

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Αποφράξεις και Διάγνωση με κάμερα. Η επιθεώρηση με κάμερα των σωλήνων και των συστημάτων αποχέτευσης γίνεται όλο και πιο σημαντική. Μια ψηφιακή αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή εισάγεται στο εσωτερικό των σωληνώσεων. Μας επιτρέπει να δούμε από μέσα προς τα έξω τα πάντα! Μιλάμε για την απόλυτη καινοτομία! Η τεχνολογία μας προσφέρει καταπληκτική ευελιξία και προσφέρει οριστική διάγνωση. Η κάμερα υψηλής ευκρίνειας προσφέρει σε πραγματικό χρόνο την παρακολούθηση. Έχει την ικανότητα να καταγράφει σε κάρτα μνήμης όλη την διαδικασία.

Αποφράξεις με κάμερα

Αυτό σημαίνει ακριβής και συγκεκριμένη διάγνωση αλλά και εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις κάμερες διάγνωσης αποχετεύσεων και μηχανήματα υψηλής πίεσης νερού υψηλή πίεση νερού για να διαγνώσουν και να καθαρίσουν βουλωμένες αποχετεύσεις. Το πιο καινοτόμο μηχάνημα διάγνωσης αποχετεύσεων είναι η κάμερα υψηλής ευκρίνειας CCTV, την οποία χρησιμοποιούμε για να σας εξοικονομήσει χρόνο και περιττά έξοδα. Όταν οι τεχνικοί μας έρχονται να αποκαταστήσουν την φραγμένη αποχέτευση το πρώτο πράγμα που σας προτείνουμε, αφού γίνει ο καθαρισμός αποχέτευσης, είναι να ερευνήσουμε τι προκαλεί την απόφραξη.

Διάγνωση με κάμερα, πως λειτουργεί Παλαιό Φάληρο

Για να γίνει αυτό διοχετεύουμε μια κάμερα στον σωλήνα αποχέτευσης και μπορούμε να δούμε καθαρά τι προκαλεί το πρόβλημα. Η κάμερα στέλνει ζωντανή εικόνα σε μια οθόνη που βλέπετε και εσείς, καθώς ο τεχνικός βάζει την κάμερα μέσα στον σωλήνα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να δείτε την κατάσταση του σωλήνα από το εσωτερικό. Μπορείτε να δείτε αν η γραμμή έχει σπάσει, αν υπάρχουν ρίζες δέντρων που εισέρχονται στον σωλήνα. Με την μέθοδο αυτή μπορούμε να διαγνώσουμε την αιτία που δημιουργεί το πρόβλημα. Έτσι μπορείτε να πάρετε την καλύτερη απόφαση για την δική σας περίπτωση.

Το υλικό μπορεί ακόμη και να αποθηκευτεί και να σας δοθεί με κάρτα USB για μελλοντική χρήση. Οι κάμερες υψηλής ευκρίνειας που χρησιμοποιούν οι τεχνικοί μας έχουν έναν αισθητήρα στην άκρη τους που μας επιτρέπει να φτάσουμε στην ρίζα του προβλήματος αποτελεσματικά. Μπορεί να προσδιορίσει ακριβώς, εστιάζοντας το πρόβλημα και εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

Κάποιες εταιρείες εξακολουθούν να μην έχουν κάμερες διάγνωσης και χρησιμοποιούν την παλαιότερη τεχνολογία, μαντεύοντας κυριολεκτικά το τι ακριβώς συμβαίνει. Όταν καλείτε μια εταιρεία να βεβαιωθείτε ότι είναι πλήρως εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα εργαλεία. Με αυτόν τον τρόπο σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο και χρήμα στην εργασία. Για να μην αναφέρουμε τις περαιτέρω ζημιές που μπορεί να δημιουργηθούν.

Έτσι, αν χρειάζεστε ένα αποτελεσματικό, άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό ο οποίος έχει πρόσβαση στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, δεν χρειάζεται να ψάχνετε, απλά καλέστε μας. Θα θέλαμε πολύ να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα στην αποχέτευση σας γρήγορα και εύκολα με την διάγνωση με κάμερα.

Καθαρισμός αποχετεύσεων και απόφραξη με κάμερα Παλαιό Φάληρο

Φραγμένες αποχετεύσεις στην κουζίνα και το μπάνιο είναι ένα πραγματικό άγχος και ενόχληση και ακόμη και οι αποχετεύσεις σας που λειτουργούν αργά. Οι τεχνικοί είναι εκπαιδευμένοι και εξοπλισμένοι για να χειριστούν οποιοδήποτε φράξιμο ή διαρροή μπορεί να έχετε στο σπίτι σας. Αν έχετε επανειλημμένα βουλωμένες αποχετεύσεις, μπορούμε να διαγνώσουμε το πρόβλημα με την διάγνωση με κάμερα. Μερικές φορές μια σπασμένη σωλήνα ή οι ρίζες δέντρου μπορεί να είναι ο ένοχος για τα επαναλαμβανόμενα βουλώματα. Η Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε ζήτημα αποχετεύσεων.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας στον βιομηχανικό, εμπορικό, οικιακό και δημόσιο τομέα με αποφράξεις στο Παλαιό Φάληρο, καθαρισμούς σιφωνίων και αποχετευτικών δικτύων  και συντηρήσεις αποχετεύσεων και απολύμανσης στο Παλαιό Φάληρο

Τα σχόλια είναι κλειστά.