ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

24 ώρες - 365 ημέρες - Υπηρεσίες από 15 ευρώ!

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού με υδροβολή. Η υδροβολή αναφέρεται επίσης ως εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης είναι μια μέθοδος που είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεμπλοκάρετε μια αποχέτευση. Όποτε οι σωλήνες αποχέτευσης βουλώνουν, ορισμένες φορές μπορεί να χρειαστείτε υπηρεσίες υδροβολής για να απομακρύνετε και το πιο επίμονο μπλοκάρισμα. Την επόμενη φορά που θα έχετε ένα επίμονο βούλωμα, έχετε δοκιμάσει τα πάντα και δεν ξέρετε τι να κάνετε στη συνέχεια, καλέστε την Αποφράξεις Βάρη. Ένας από τους επαγγελματίες και φιλικούς τεχνικούς μας στον τομέα των αποχετευτικών δικτύων θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε το πρόβλημα σε χρόνο μηδέν. Καλέστε άμεσα στο 210 98 47 217.

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι, εορτές και αργίες!

Επεμβαίνουμε άμεσα σε οποιαδήποτε περίπτωση!

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ αναλαμβάνει να δώσει λύση

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και, αν χρειαστεί, θα κάνουμε μια επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα για να δούμε λεπτομερώς το τι προκαλεί το σοβαρό μπλοκάρισμα. Δεν υπάρχει δουλειά μεγάλη ή πολύ μικρή για την τεχνική ομάδα μας, που να μην μπορεί να χειριστεί. Αν νομίζετε ότι χρειάζεστε καθαρισμό με υδροβολή για να απομακρύνετε ένα επίμονο φράγμα στο σπίτι σας, μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ προσφέρει επίσης επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού για εστιατόρια και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τεχνολογικός εξοπλισμός σε έμπειρα χέρια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΡΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ  ΣΤΗΝ ΒΑΡΗ καλέστε μας τώρα! Μία από τις συνηθέστερες αιτίες βουλωμένης αποχέτευσης είναι οι διεισδύσεις ριζών δέντρων. Ρίζες από δέντρα και μεγαλύτερους θάμνους εισέρχονται στη γραμμή του αποχετευτικού δικτύου και προκαλούν μεγάλα προβλήματα. Επίσης, τρίχες, χαρτιά τουαλέτας, μωρομάντηλα και υπολείμματα τροφών μπορούν φράξουν τελείως μια αποχέτευση. Καθώς όλα αυτά συνεχίζουν να αυξάνονται, ασκούν πίεση στην κύρια γραμμή αποχέτευσης και τελικά θα προκληθούν ανεπανόρθωτες ζημιές με τεράστιο κόστος επισκευής.

Η Αποφράξεις Βάρη, με συνεχή, καθημερινή 24ωρη κάλυψη αναλαμβάνει:

  • Αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων, φρεατίων, σιφονιών, τουαλετών, κουζινών, υδρορροών.
  • Επιθεώρηση αγωγών με κάμερα.
  • Αντλήσεις υδάτων.
    ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΒΑΡΗΣ και έχουμε τη λύση σε κάθε πρόβλημα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ: ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Αν θέλετε να προγραμματίσετε μία προληπτική συντήρηση των αποχετεύσεων της κουζίνας σας για να αποτρέψετε τη συσσώρευση λίπους και άλλων συντριμμιών κι από τη δημιουργία ενός κινδύνου για την υγιεινή του εστιατορίου σας. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ. Η χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού για τον καθαρισμό των αποχετεύσεων περιλαμβάνει μερικές φορές πιεστικά νερού υψηλής πίεσης. Πολλοί τεχνικοί χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο, επειδή δε βλάπτει τις αποχετεύσεις. Το προσωπικό μας αποτελείται από επαγγελματίες τεχνικούς που καθαρίζουν αποχετεύσεις σε μπάνια, κουζίνες, τουαλέτες, νεροχύτες, σωλήνες και άλλα.

Οι βουλωμένοι σωλήνες μπορεί να κρύβονται από τα μάτια μας, αλλά τα αποτελέσματά τους μπορούν να γίνουν εμφανή σε όλο το υπόλοιπο σπίτι. Μία από τις κύριες ενδείξεις, από ένα φραγμένο σωλήνα, είναι η μυρωδιά του. Οι δυσοσμίες από αυτούς τους σωλήνες μπορούν να εισχωρήσουν και να αφήσουν το στίγμα τους, στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Κάθε φορά που χρειάζεστε τις υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης, μην σπαταλάτε το χρόνο σας σε άπειρους τεχνικούς. Καλέστε τους ειδικούς της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ για να το κάνουν σωστά.

Αποφράξεις με κάμερα

Διάγνωση με κάμερα από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Διάγνωση με κάμερα από την Αποφράξεις Βάρη: Θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει πραγματικά με την επιβραδυνόμενη ή βουλωμένη αποχέτευσή σας; Πιθανότατα, αλλά καταλαβαίνουμε ότι πιθανότατα ανησυχείτε ακόμη περισσότερο για να απομακρύνετε το βούλωμα. Για να το κάνουμε αυτό με τον πιο αποδοτικό και οικονομικό τρόπο, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Αποφράξεις Βάρης χρησιμοποιούν επιθεωρήσεις αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης. Μας ενδιαφέρει να σας εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα. Με τις επιθεωρήσεις σωλήνων κάμερας μπορούμε να κάνουμε και τα δύο, εντοπίζοντας γρήγορα την ακριβή αιτία και την τοποθεσία του προβλήματος.

Πώς πραγματοποιούνται οι επιθεωρήσεις των σωληνώσεων με κάμερα από την Αποφράξεις Βάρη;

Όταν υπάρχει πρόβλημα των αποχετευτικών δικτύων σε επαγγελματικούς ή οικιακούς χώρους, συχνά ένα από τα πρώτα εργαλεία που χρησιμοποιεί η Αποφράξεις Βάρη είναι η ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης. Αυτές οι κάμερες εισάγονται σε μια θύρα πρόσβασης στο σύστημα των αποχετευτικών εγκαταστάσεων και μετακινούνται με ασφάλεια από έναν εκπαιδευμένο τεχνικό της Αποφράξεις Βάρη. Το βίντεο αναπαράγεται σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε την ακριβή αιτία και την τοποθεσία του φράγματος, να αναπτύξουμε ένα σχέδιο αντιμετώπισης και να εξαλείψουμε γρήγορα το πρόβλημα.

Οφέλη από τις επιθεωρήσεις  με κάμερα από την Αποφράξεις Βάρη

Οφέλη από τις επιθεωρήσεις  με κάμερα από την Αποφράξεις Βάρη: Οι ακριβείς και αποτελεσματικές επιθεωρήσεις των σωλήνων της αποχέτευσης με κάμερα φέρνουν πολλά οφέλη στους ιδιοκτήτες κατοικιών και επιχειρήσεων. Ίσως το καλύτερο από όλα είναι πως αυτή η κορυφαία τεχνολογία απομακρύνει τις υποθέσεις από τις αποχετευτικές εγκαταστάσεις χωρίς να χρειαστεί φρεζάρισμα και σκάψιμο για να βρούμε την απάντηση. Με τις επιθεωρήσεις των σωλήνων με κάμερα διάγνωσης της Αποφρακτικής Βάρη εξοικονομείται χρόνος και οι πελάτες μας εξοικονομούν χρήματα. Ελέγξτε τα εξής:

  • Βοηθάει στον καθορισμό ακριβέστερης αρχικής τιμολόγησης
  • Ελάχιστη έως μηδενική ζημιά σε ιδιοκτησία και περιουσία
  • Μηδενική ζημιά σωλήνων
  • Ακριβής διάγνωση των βουλωμένων σωλήνων
  • Εξοικονομεί χρόνο και χρήμα

Θυμηθείτε ότι η εταιρεία αποφράξεων Βάρης είναι διαθέσιμη για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Προσφέρουμε εγγυήσεις υψηλής ποιότητας σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες και εξασφαλίζουμε 100% ικανοποίηση των πελατών. Είμαστε υπερήφανοι για την άριστη εργασία που προσφέρουμε από την πρώτη επίσκεψη. Μην πληρώσετε μια οποιαδήποτε εταιρεία για να παραβιάσει την ιδιοκτησία σας. Καλέστε την Αποφράξεις Βάρη σήμερα, για να βρει ότι σας δημιουργεί πρόβλημα και να σας απαλλάξει από αυτό γρήγορα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Η ικανοποίησή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα!

Αποφράξεις Αποχετεύσεων στη Βάρη Αττικής

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Στους σωλήνες της αποχέτευσης ένας τακτικός καθαρισμός είναι σίγουρα η καλύτερη πρόληψη ώστε τα μικρά προβλήματα να μην γίνονται μεγάλα. Με τον προληπτικό καθαρισμό το αποχετευτικό δίκτυο παραμένει μόνιμα καθαρό χωρίς να παρουσιάζει προβλήματα από συσσωρεύσεις μαζών όπως τρίχες, λίπη, χαρτιά, ρίζες και όλα τα φυσικά υλικά που βουλώνουν την αποχέτευση με το πέρασμα του χρόνου. Είτε πρόκειται για σιφώνι μπάνιου, είτε για νιπτήρα, είτε για νεροχύτη, είτε για κεντρικό σωλήνα αποχέτευσης πολυκατοικίας, είτε για φρεάτιο, μπορούμε να παρέχουμε συντήρηση και καθαρισμό.

Το βραστό νερό είναι η εύκολη πρώτη προσέγγιση για το ξεβούλωμα νιπτήρα, νεροχύτη, μπανιέρας. Η έκχυση ενός δοχείου με βραστό νερό κατευθείαν στην τρύπα της αποστράγγισης μπορεί να διαλύσει το φράξιμο, ειδικά εάν αποτελείται από σαπούνι ή λίγδα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό εάν έχετε πλαστικούς (PVC) σωλήνες, επειδή το νερό με θερμοκρασία πάνω από 80 C (βαθμούς Κελσίου) μπορεί να μαλακώσει ορισμένους τύπους σωλήνων PVC.

Είναι επικίνδυνα για εσάς και την οικογένειά σας. Τα χημικά καθαριστικά αποχέτευσης είναι κυρίως οξέα με την ισχύ και την ικανότητα διάλυσης πραγμάτων όπως το οξύ της μπαταρίας. Το οξύ της μπαταρίας μπορεί να προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα και ακόμη και μόνιμη παραμόρφωση, εάν εκτεθείτε σε αυτό πολύ ώρα.

Εάν οι υδρορροές δεν καθαρίζονται και το νερό ξεχειλίζει από τις υδρορροές, θα πέσει κατά μήκος της θεμελίωσης του κτιρίου. Αυτό μπορεί να μαλακώσει το έδαφος κάτω και γύρω από αυτό και πιθανόν να οδηγήσει σε ρωγμές στα δομικά υλικά του κτιρίου. Επίσης, εάν τα δομικά υλικά είναι υγρά και στη συνέχεια παγώσουν, προκαλούνται σπασίματα και ρωγμές. Η υγρασία γενικότερα προκαλεί σοβαρές δομικές φθορές στο κτίριο.

Αποφράξεις Βάρη επικοινωνία: 210 98 47 217 ΤΚ 17455

Πληροφορίες περιοχής Βάρης

Η Βάρη είναι οικισμός της Αττικής, μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών, ευρισκόμενη 26 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη ανάμεσα στις νότιες ορεινές απολήξεις του Υμηττού, πολύ κοντά στις ακτές του Σαρωνικού. Μεταξύ των ακτών και του οικισμού παρεμβάλλεται ο οικισμός Βάρκιζα. Στην αρχαιότητα η περιοχή της Βάρης αντιστοιχούσε στο Δήμο Αναγυρούντος της αρχαίας Αθήνας. Διοικητικά ο οικισμός υπάγεται στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Στην περιοχή της Βάρης εδρεύει η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Σ.Σ.Ε).