ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

24 ώρες - 365 ημέρες - Υπηρεσίες από 15 ευρώ!

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού κύριων γραμμών στα νότια προάστια Αττικής. Τα ζητήματα της γραμμής αποχέτευσης μπορεί συχνά να είναι δύσκολο να εντοπιστούν πρώτα. Ωστόσο, ένας κατεστραμμένος σωλήνας μπορεί να επηρεάσει τα εσωτερικά υδραυλικά είδη, όπως: τουαλέτες, νεροχύτες, μπανιέρες , ντουζιέρες και άλλα. Αν υποψιάζεστε ότι έχετε πρόβλημα με το δίκτυο αποχέτευσης, επικοινωνήστε με τους ειδικούς της Αποφράξεις Βάρκιζα. Η ομάδα των έμπειρων και εξειδικευμένων τεχνικών μας θα αξιολογήσει την κατάσταση και θα επαναφέρει την αποχέτευσή σας, ώστε να λειτουργεί σαν καινούργια ξανά.

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι, εορτές και αργίες!

Επεμβαίνουμε άμεσα σε οποιαδήποτε περίπτωση!

Για κάθε βούλωμα αποχέτευσης επιλέξτε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Αν έχετε ένα βούλωμα στο σπίτι σας και υποψιάζεστε ότι οφείλεται σε μια παρεμποδισμένη αποχέτευση αποχέτευσης, είναι σημαντικό να κλείσετε την παροχή του νερού και κυρίως να έρθετε σε επαφή με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ. Συνήθως, ακόμα και σε νεώτερα σπίτια, οι παραδοσιακές μέθοδοι, όπως τα ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα θα κάνουν τη δουλειά για την απόφραξη των βουλωμένων γραμμών. Όμως, όταν οι παραδοσιακές μέθοδοι δεν λειτουργούν και ο τεχνικός μας έχει δυσκολία στον εντοπισμό του προβλήματος, τότε θα γίνει μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με κάμερα για να προσδιορίσει τι και πού εμποδίζει τη γραμμή της αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Αποφράξεις με κάμερα

Η κύρια γραμμή αποχέτευσης σας είναι το πιο σημαντικό κομμάτι των αποχετευτικών εγκαταστάσεων στο σπίτι και την επιχείρησή σας. Η κύρια γραμμή είναι υπεύθυνη για τη συλλογή όλων των απορριμμάτων των άλλων αποχετευτικών αγωγών που συνδέονται με αυτή και για την εξαγωγή τους στα δημόσια αποχετευτικά συστήματα ή την ιδιωτική σηπτική δεξαμενή. Εάν δεν αντιμετωπίσετε άμεσα κάποιο θέμα που μπορεί να έχετε με το δίκτυο αποχέτευσης, θα μπορούσε να προκύψει ένα πιο σημαντικό πρόβλημα. Εάν οι εγκαταστάσεις της αποχέτευσης σας αρχίζουν να δημιουργούν υπερχειλίσεις ή υποψιάζεστε ότι χρειάζεστε καθαρισμό αποχέτευσης ή φρεατίων, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Αποφράξεις Βάρκιζα προτού να είναι πολύ αργά.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων στη Βάρκιζα Αττικής

Η ικανοποίησή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Εάν η τουαλέτα δεν ξεπλένεται καλά, ενδεχομένως οφείλεται σε ένα από τα παρακάτω προβλήματα: – Η στάθμη του νερού στο καζανάκι έχει ρυθμιστεί σε χαμηλή στάθμη νερού. – Κάποιο εμπόδιο φράζει την τουαλέτα, τη φλάντζα ή την αποχέτευση. – Οι οπές εισόδου είναι μπλοκαρισμένες.

Ξίδι και μαγειρική σόδα. Θα χρειαστείτε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό, ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και ένα φλιτζάνι ξίδι. Ρίξτε τη μαγειρική σόδα στη λεκάνη της τουαλέτας σας. Στη συνέχεια προσθέστε λίγο λίγο το ξίδι με το νερό για να μην ξεχειλίσει. Το μείγμα πρέπει να αρχίσει να αφρίζει και να αναβράζει αμέσως.

Συνήθως η αιτία μιας μπανιέρας με αργή αποστράγγιση είναι ένα φράξιμο που περιορίζει τη ροή του νερού. Τα βουλώματα συνήθως αποτελούνται από τρίχες με κόμπους, βρομιά, λίπος και/ή σαπούνι. Μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρεθούν επειδή τα μαλλιά μπορεί να τυλιχτούν γύρω από διάφορα σημεία της αποχέτευσης. Ίσως όμως οι τρίχες απλά να έχουν μπλοκάρει το εσωτερικό της τάπας, οπότε την ξεβιδώνετε και βγάζετε τις τρίχες.

Ένας δύσοσμος νεροχύτης προκαλείται συνήθως από βακτήρια που συσσωρεύονται από τα λίπη και τα τρόφιμα τα οποία πέφτουν μέσα στην αποχέτευση. Αυτά στη συνέχεια κολλάνε στους σωλήνες προκαλώντας τη γνωστή μυρωδιά σάπιου αυγού.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ επικοινωνία: 210 98 47 217 ΤΚ 17455

Πληροφορίες περιοχής Βάρκιζας

Η Βάρκιζα είναι συνοικία της Βάρης της περιφέρειας Αττικής. Το 1968 μετονομάστηκε σε Αλίανθο, αλλά η παλαιότερη ονομασία (Βάρκιζα) χρησιμοποιείται ακόμη. Ανήκει διοικητικά στον δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Είναι παραθαλάσσιος οικισμός της Αττικής και βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού και αποτελεί διάσημο τουριστικό θέρετρο. Η τοποθεσία στην οποία απλώνεται ο οικισμός αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα.

Η πιο γνωστή και οργανωμένη παραλία της Βάρκιζας με χρυσή αμμουδιά και ρηχά νερά θεωρείται η πλαζ Varkiza Resort Yabanaki μέσα στην οποία υπάρχουν μεταξύ άλλων, Αθλητικές εγκαταστάσεις, Χώροι στάθμευσης, Χώροι εστίασης, Υγειονομικές εγκαταστάσεις, Κλαμπ, Δοκιμαστήρια, και Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις.