Publisher Profile

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ 210 98 47 217

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών στα δίκτυα των αποχετεύσεων στα νότια προάστια της Αττικής. Παρέχουμε καθαρισμούς, αποφράξεις και συντηρήσεις υψηλής ποιότητας σε σπίτια και επιχειρήσεις. Γυρίσατε στο σπίτι από την δουλειά σας και αντικρίσατε ένα χάος με νερά και δυσοσμία; Αντιλαμβανόμαστε ότι η εικόνα είναι σοκαριστική. Μην χάνετε πολύτιμο χρόνο! Προτιμήστε την Αποφράξεις Γλυφάδα. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις και απολυμάνσεις με άριστα εξοπλισμένο και ειδικό προσωπικό, οχήματα και εργαλεία για την αντιμετώπιση του. Καλέστε μας άμεσα στο 210 98 47 217.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ: Όταν πρόκειται για εμπλοκές, στις περισσότερες περιπτώσεις ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα είναι το ιδανικό εργαλείο για χρήση. Τα περισσότερα μπλοκαρίσματα είναι συνήθως μικρά, από τρίχες, λίπη ή τρόφιμα κολλημένα στους σωλήνες των αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Όταν ένα έμβολο δεν λειτουργεί, ένα περιστροφικό μηχάνημα θα είναι συνήθως σε θέση να κάνει τη δουλειά. Ωστόσο, όταν ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα δεν είναι αποτελεσματικό, ένα πιεστικό υδροβολής όχι μόνο εξαλείφει τα φράγματα, αλλά και το νερό υψηλής πίεσης θα εκτοξεύσει τους σωλήνες καθαρίζοντας τους από λάσπη και λιπώδη υλικά που συσσωρεύονται στα εσωτερικά τοιχώματα του σωλήνα.

Αποφράξεις με υδροβολή Γλυφάδα: Η υδροβολή δεν είναι πάντα η λύση. Εάν οι σωλήνες σας είναι παλιοί, αδύναμοι ή κατεστραμμένοι, μπορεί να προκαλέσει περισσότερες ζημιές, γι ‘αυτό είναι μια διαδικασία που πρέπει να χειριστεί ένας επαγγελματίας τεχνικός της Αποφράξεις Γλυφάδας για να μην καταστρέψει τα υδραυλικά σας και να προκαλέσει ακόμα περισσότερα προβλήματα που θα μπορούσαν να αυξήσουν δραματικά κόστος για την επισκευή του.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Γλυφάδα

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού τείνουν να παραμελούν και να επιβαρύνουν τις αποχετεύσεις τους καθημερινά. Είτε στο μπάνιο, είτε την κουζίνα, τα τρόφιμα, τα μαλλιά, το μαγειρικό λίπος και άλλα είδη απορριμμάτων ρίχνονται τακτικά στην αποχέτευση. Αυτή η πρακτική οδηγεί τελικά σε εμπλοκές στις σωληνώσεις. Όταν αυτά τα ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται αρκετά σύντομα, μπορούν να προκαλέσουν μία έκτακτη ζημιά.

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Οι περισσότεροι δεν σκέφτονται για τις επιπτώσεις που θα μπορούσαν να συμβούν όταν ξένα αντικείμενα ή οργανικά υλικά πέφτουν στους σωλήνες τους. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για την αποφυγή αργών ή φραγμένων αποχετεύσεων είναι να προσέχετε τι ρίχνετε σε αυτές. Οι ακόλουθοι τρόποι μπορούν να αποτρέψουν τα προβλήματα:

 • Βεβαιωθείτε ότι τα μωρομάντηλα, οι σερβιέτες και το χαρτί υγείας δεν πέφτουν μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας
 • Βεβαιωθείτε ότι η τουαλέτα έχει παιδικό κλείδωμα
 • Μην χύνετε πετρέλαιο ή άλλα δραστικά υγρά στην αποχέτευση

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Γλυφάδα Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Γλυφάδα 
Απόφραξη Νεροχύτη Γλυφάδα 
Απόφραξη Υδροροής Γλυφάδα 
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Γλυφάδα 
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Γλυφάδα 
Καθαρισμός Φρεατίων Γλυφάδα 
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 
 Μηνιαίες Συντηρήσεις Γλυφάδα 
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Γλυφάδα 

Αποφράξεις Γλυφάδα επικοινωνία

Οι επαγγελματίες τεχνικοί της Αποφράξεις Γλυφάδα είναι αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουν τους πελάτες μας με τις υπηρεσίες αποχετεύσεων στη Γλυφάδα. Είμαστε ειδικοί σε φραγμένες σωληνώσεις, βοηθώντας τους ιδιοκτήτες σπιτιών σε όλη την περιοχή με την αποκατάσταση των αποχετεύσεων τους. Καλέστε μας άμεσα στο 210 98 47 217.

Η Αποφράξεις Γλυφάδα αναλαμβάνει:

 • αποφράξεις αποχετεύσεων
 • αποφράξεις φρεατίων
 • αποφράξεις λεκάνης
 • αποφράξεις σιφωνίου
 • αποφράξεις κουζινών
 • αποφράξεις υδρορροών
 • αντλήσεις υδάτων
 • διάγνωση με κάμερα και καταγραφή
 • καθαρισμός στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων).

Πληροφορίες περιοχής Γλυφάδα

Η Γλυφάδα είναι παραθαλάσσιο προάστιο και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών. Η περιοχή της Γλυφάδας κατά την αρχαιότητα ονομαζόταν Αιξωνή και ήταν ένας από τους Δήμους της αρχαίας Αθήνας, γνωστή για την αιξωνική τρίγλη (μπαρμπούνι). Η ονομασία Γλυφάδα είναι σχετικά πρόσφατη και προέρχεται από τα πηγάδια της περιοχής, των οποίων το νερό είναι υφάλμυρο, δηλαδή γλυφό. Στη Γλυφάδα έχουν ανεγερθεί σημαντικά μνημεία όπως ο μαρμάρινος ανδριάντας του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης στην πλατεία της Αγίας Τριάδας καθώς και το μνημείο των Γ. Σεφέρη και Οδ. Ελύτη στην οδό Λαμπράκη. ΤΚ 16675

Η Γλυφάδα διασχίζεται σε όλο το μήκος της, από βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά, από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με την σχεδόν παράλληλη προς αυτήν παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος και τοπικά στην Άνω Γλυφάδα από την οδό Δ. Γούναρη. Ο δήμος χωρίζεται σε δύο βασικά τμήματα: την Άνω Γλυφάδα, που περιλαμβάνει την Τερψιθέα, την Άνω Γλυφάδα, το Πυρνάρι, την Ευρυάλη, την Αίγλη, την Αιξωνή, τα Δικηγορικά, και την Κάτω Γλυφάδα που περιλαμβάνει το κέντρο της πόλης και τον Άγιο Νικόλαο και γειτνιάζει με τους δήμους Ελληνικού– Αργυρούπολης και Βούλας. Η Τερψιθέα αποτελεί το βορειότερο και πυκνότερα δομημένο τμήμα του δήμου και περικλείεται από τα Μαυροβούνια, την Άνω Γλυφάδα και το Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικου.

Top