Publisher Profile

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ 210 98 47 217

Με έδρα το Παλαιό Φάληρο, η Αποφραξεις Βουλα χρησιμοποιώντας όλα τα υπερσύγχρονα πιεστικά και ριζοκοπτικά μηχανήματα και κάμερες, προσφέρει σε όλους τους πελάτες μας ασύγκριτης ποιότητας υπηρεσίες. Απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιού δαπέδου, άντληση καθαρών και ακάθαρτων υδάτων, διάγνωση με κάμερα, κ.α.

Αποφράξεις Βούλα

Αποφράξεις Βούλα

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αποβλήτων που περνούν από το αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπλοκαριστούν οι αποχετεύσεις σας. Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης είναι η εμπλοκή. Όταν συμβεί αυτό, πρέπει να καλέσετε τους τεχνικούς της Αποφράξεις Βούλα.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού καταλαβαίνουν ότι οι γραμμές αποχέτευσης είναι αυτές που μεταφέρουν τα λύματα από το σπίτι στο δημόσιο αποχετευτικό δίκτυο. Πέρα από αυτό όμως, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν σκέφτονται ελάχιστα για τις γραμμές αποχέτευσης τους μέχρι να υπάρξει πρόβλημα. Όταν υπάρχει κύριο μπλοκάρισμα της αποχέτευσης, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τεράστια ζημιά στο σπίτι και πιθανά προβλήματα υγείας επίσης. Η κατανόηση και η ανταπόκριση στις έγκαιρες προειδοποιήσεις του σπιτιού σας μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή σοβαρών προβλημάτων των αποχετευτικών σωληνώσεων. Παρακάτω είναι μερικά πράγματα που η Αποφραξεις Βούλα σας συνιστά ότι πρέπει να προσέξετε:

Βουλωμένη αποχέτευση τουαλέτας Βούλα

Μία από τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις που μπορεί να είναι ένα κύριο φράγμα αποχέτευσης είναι όταν το νερό υπερχειλίζεται από την αποχέτευση της τουαλέτας ή αν ακούτε περίεργους θορύβους που προέρχονται από τις αποχετεύσεις. Τα μπλοκαρίσματα μπορούν να εμφανιστούν όχι μόνο στην κύρια γραμμή αποχέτευσης αλλά και σε μία ή περισσότερες από τις δευτερεύουσες γραμμές.

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Ρίζες δέντρων
Οι ρίζες από τα δέντρα είναι μία από τις κύριες αιτίες των φραγμένων γραμμών αποχέτευσης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στις παλαιότερες κατοικίες. Σε νεότερα σπίτια ωστόσο, οι συνήθεις λόγοι για το φράξιμο οφείλονται συνήθως σε προϊόντα γυναικείας περιποίησης. Οι αργές αποχετεύσεις και οι γάργαροι θόρυβοι από την τουαλέτα είναι μερικές από τις προειδοποιητικές ενδείξεις ότι η κύρια γραμμή αποχέτευσης μπορεί να έχει επηρεαστεί από ρίζες δέντρων.

Πληροφορίες περιοχής Βούλας

Η Βούλα είναι νότιο προάστιο της Αθήνας, χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού, 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της πόλης. Βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης. Διοικητικά ανήκει στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, του οποίου είναι και έδρα. Ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, είναι 28.364 κάτοικοι.

wikipedia

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Βούλα Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Βούλα –210 98 47 217
Απόφραξη Νεροχύτη Βούλα –210 98 47 217
Απόφραξη Υδροροής Βούλα –210 98 47 217
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βούλα –210 98 47 217
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Βούλα –210 98 47 217
Καθαρισμός Φρεατίων Βούλα –210 98 47 217
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –210 98 47 217
 Μηνιαίες Συντηρήσεις Βούλα –210 98 47 217
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Βούλα –210 98 47 217

Οι τεχνικοί μας είναι πάντα σε αναμονή για να επιλύσουν κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Με μεράκι και επαγγελματισμό αντιμετωπίζουμε και δουλεύουμε σκληρά, γιατί αγαπάμε πολύ την δουλειά μας. Και όλα αυτά με την προηγμένη τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό που διαθέτουμε. Μπορούμε να βοηθήσουμε σε όλες τις περιπτώσεις απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης των συστημάτων αποχέτευσης.

Αποφραξεις Βουλα, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 98 47 217, ΤΚ 16673

Αποφράξεις Βούλα

Τι συμβαίνει αν έχετε ένα φραγμένο αποχετευτικό δίκτυο ή μια βουλωμένη τουαλέτα κατά τη διάρκεια της νύχτας;

Θα καλέσετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑΣ!

Η εταιρεία Αποφρακτική Βούλας, διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα, αναλαμβάνει κάθε είδους απόφραξη:

  • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων, σιφονιών, υδρορροών, αποχετεύσεων
  • Απόφραξη και καθαρισμός λεκανών, μπανιερών, νιπτήρων
  • Άντληση υδάτων
  • Διάγνωση με κάμερα

Η Αποφραξεις Βουλα αναλαμβάνουν αποφράξεις σε οικίες, καταστήματα, νοσοκομεία, δημόσια κτίρια, επαγγελματικούς χώρους.

Λειτουργούμε 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινά, Κυριακές και αργίες.

Άμεσο και αξιόπιστο αποτέλεσμα!

Πληροφορίες περιοχής Βούλας

Η Βούλα είναι νότιο προάστιο της Αθήνας, χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού, 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της πόλης. Βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης. Διοικητικά ανήκει στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, του οποίου είναι και έδρα. Είναι μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών και ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, είναι 28.364 κάτοικοι.

Στην Βούλα δραστηριοποιείται από το 1980 ο Αθλητικός Επιμορφωτικός Όμιλος Πρωτέας Βούλας που διατηρεί τμήματα ανδρικής και γυναικείας καλαθοσφαίρισης για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Ο όμιλος έχει ως έδρα το Κλειστό Γυμναστήριο Βούλας «Γεώργιος Γεννηματάς». Το 2013, ο Πρωτέας έγινε η πρώτη ομάδα Α2 Εθνικής Κατηγορίας που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών, στο Κύπελλο Ελλάδος καλαθοσφαίρισης γυναικών 2012-2013.

wikipedia

Top