ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

24 ώρες - 365 ημέρες - Υπηρεσίες από 15 ευρώ!

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ: Με έδρα το Παλαιό Φάληρο, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ χρησιμοποιώντας όλα τα υπερσύγχρονα πιεστικά και ριζοκοπτικά μηχανήματα και κάμερες, προσφέρει σε όλους τους πελάτες μας ασύγκριτης ποιότητας υπηρεσίες. Απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιού δαπέδου, άντληση καθαρών και ακάθαρτων υδάτων, διάγνωση με κάμερα, κ.α. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αποβλήτων που περνούν από το αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπλοκαριστούν οι αποχετεύσεις σας. Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης είναι η εμπλοκή. Όταν συμβεί αυτό, πρέπει να καλέσετε τους τεχνικούς της Αποφράξεις Βούλα. Καλέστε μας άμεσα στο 210 98 47 217.

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι, εορτές και αργίες!

Επεμβαίνουμε άμεσα σε οποιαδήποτε περίπτωση!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ για να προλάβετε τη ζημιά

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ για να προλάβετε τη ζημιά: Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού καταλαβαίνουν ότι οι γραμμές αποχέτευσης είναι αυτές που μεταφέρουν τα λύματα από το σπίτι στο δημόσιο αποχετευτικό δίκτυο. Πέρα από αυτό όμως, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν σκέφτονται ελάχιστα για τις γραμμές αποχέτευσης τους μέχρι να υπάρξει πρόβλημα. Όταν υπάρχει κύριο μπλοκάρισμα της αποχέτευσης, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τεράστια ζημιά στο σπίτι και πιθανά προβλήματα υγείας επίσης. Η κατανόηση και η ανταπόκριση στις έγκαιρες προειδοποιήσεις του σπιτιού σας μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή σοβαρών προβλημάτων των αποχετευτικών σωληνώσεων. Παρακάτω είναι μερικά πράγματα που η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ σας συνιστά ότι πρέπει να προσέξετε.

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΟΥΛΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΒΟΥΛΑ: Μία από τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις που μπορεί να είναι ένα κύριο φράγμα αποχέτευσης είναι όταν το νερό υπερχειλίζεται από την αποχέτευση της τουαλέτας ή αν ακούτε περίεργους θορύβους που προέρχονται από τις αποχετεύσεις. Τα μπλοκαρίσματα μπορούν να εμφανιστούν όχι μόνο στην κύρια γραμμή αποχέτευσης αλλά και σε μία ή περισσότερες από τις δευτερεύουσες γραμμές.

Ρίζες δέντρων
Οι ρίζες από τα δέντρα είναι μία από τις κύριες αιτίες των φραγμένων γραμμών αποχέτευσης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στις παλαιότερες κατοικίες. Σε νεότερα σπίτια ωστόσο, οι συνήθεις λόγοι για το φράξιμο οφείλονται συνήθως σε προϊόντα γυναικείας περιποίησης. Οι αργές αποχετεύσεις και οι γάργαροι θόρυβοι από την τουαλέτα είναι μερικές από τις προειδοποιητικές ενδείξεις ότι η κύρια γραμμή αποχέτευσης μπορεί να έχει επηρεαστεί από ρίζες δέντρων.

Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βούλα είναι πάντα σε αναμονή για να επιλύσουν κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Με μεράκι και επαγγελματισμό αντιμετωπίζουμε και δουλεύουμε σκληρά, γιατί αγαπάμε πολύ την δουλειά μας. Και όλα αυτά με την προηγμένη τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό που διαθέτουμε. Μπορούμε να βοηθήσουμε σε όλες τις περιπτώσεις απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης των συστημάτων αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Η ικανοποίησή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ: επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας

Τι συμβαίνει αν έχετε ένα φραγμένο αποχετευτικό δίκτυο ή μια βουλωμένη τουαλέτα κατά τη διάρκεια της νύχτας; Θα καλέσετε την Αποφράξεις Βούλα! Η Αποφράξεις Βούλας, διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα, αναλαμβάνει κάθε είδους απόφραξη:

  • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων, σιφονιών, υδρορροών, αποχετεύσεων
  • Απόφραξη και καθαρισμός λεκανών, μπανιερών, νιπτήρων
  • Άντληση υδάτων
  • Διάγνωση με κάμερα

Η Αποφράξεις Βούλα αναλαμβάνει: αποφράξεις σε οικίες, καταστήματα, νοσοκομεία, δημόσια κτίρια, επαγγελματικούς χώρους. Λειτουργούμε 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινά, Κυριακές και αργίες. Άμεσο και αξιόπιστο αποτέλεσμα!

Αποφράξεις Αποχετεύσεων στη Βούλα Αττικής

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

O τεχνικός εισάγει μια εξειδικευμένη κάμερα ελέγχου σωλήνων αποχέτευσης στους σωλήνες της αποχέτευσης ή του υπονόμου. Τα ισχυρά φώτα της κάμερας ανάβουν έτσι ώστε να φαίνεται τι υπάρχει μέσα στο σωλήνα από την οθόνη. Τα φώτα και η οθόνη κλειστού κυκλώματος επιτρέπουν στον τεχνικό να βλέπει τα πάντα στο αποχετευτικό σύστημα σε πραγματικό χρόνο.

Είτε πρόκειται για μακριά είτε για κοντά μαλλιά, είναι υπεύθυνα για τις περισσότερες φραγμένες μπανιέρες. Μία βουλωμένη αποχέτευση της μπανιέρας μπορεί να προκληθεί και από κοντά και από μακριά μαλλιά. Επομένως είναι μια κοινή παρανόηση ότι οι γυναίκες ευθύνονται για τα βουλώματα που προέρχονται από τρίχες.

Τα τρόφιμα, το λίπος, η βρομιά και οι τρίχες που συσσωρεύονται στους σωλήνες του νεροχύτη σας φράζουν την κύρια γραμμή. Εάν οι συσσωματώσεις φράξουν τη γραμμή αποχέτευσης, καλύπτουν το εσωτερικό του σωλήνα, με αποτέλεσμα τον περιορισμό της ροής του νερού και την επιστροφή των νερών στο νεροχύτη σας.

Το κόστος απόφραξης διαμορφώνεται κυρίως από την αιτία που την προκάλεσε, η οποία αρχικά δεν είναι ορατή εάν δεν μπει μηχάνημα. Για παράδειγμα, πόσο χοντρή είναι η ρίζα που έφραξε την αποχέτευση ή αν μία πήλινη σωλήνα «έχει κάτσει» από σπάσιμο. Υπάρχουν και άλλοι δευτερεύοντες παράγοντες όπως το μήκος, η διάμετρος και το υλικό της σωλήνας. Σας εγγυόμαστε τις καλύτερες τιμές με υπεύθυνη, επαγγελματική και οριστική λύση. Δεν μας αρέσει η προσωρινή και πρόχειρη αντιμετώπιση. Θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Πληροφορίες περιοχής Βούλας

Η Βούλα είναι νότιο προάστιο της Αθήνας, χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού, 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της πόλης. Βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης. Διοικητικά ανήκει στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, του οποίου είναι και έδρα. Είναι μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών και ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, είναι 28.364 κάτοικοι.  ΤΚ 17455