ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

24 ώρες - 365 ημέρες - Υπηρεσίες από 15 ευρώ!

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Έχετε πονοκεφάλους λόγω βουλωμένων αποχετεύσεων στο σπίτι; Χρειάζεται να καθαρίσετε τώρα τις αποχετεύσεις σας; Όποτε οι αποχετεύσεις σας χρειάζονται κάποιον επαγγελματικό καθαρισμό, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ είναι δίπλα σας. Καλέστε την Αποφράξεις Ελληνικό σήμερα και πραγματοποιήστε έναν καθαρισμό των αποχετεύσεων. Θα είστε ικανοποιημένοι από τους τεχνικούς μας που θα φτάσουν αμέσως στην κατοικία σας και θα φροντίσουν με ασφάλεια τους αποχετευτικούς αγωγούς αποχέτευσης σας για να αποφύγετε τυχόν ζημιές. Καλέστε μας άμεσα στο 210 9847 217

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι, εορτές και αργίες!

Επεμβαίνουμε άμεσα σε οποιαδήποτε περίπτωση!

Για βουλωμένους σωλήνες καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις αποτελούν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και μπορεί τελικά να οδηγήσουν σε πιο περίπλοκα ζητήματα, εάν δεν τους παρασχεθεί άμεση, επαγγελματική προσοχή. Και επειδή μπορεί να υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε βουλωμένες αποχετεύσεις, είναι σημαντικό να είστε καλά προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση τέτοιου είδους προβλημάτων στο σπίτι. Και ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να αποθηκεύσετε τα στοιχεία επικοινωνίας μας στη λίστα έκτακτης ανάγκης σας. Γιατί; Αυτό είναι απλώς και μόνο επειδή η Αποφράξεις Ελληνικό είναι ο πιο έμπειρος και αξιόπιστος πάροχος για να χειριστεί όλες τις ανάγκες της αποχέτευσής σας.

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

Υπάρχουν πολλοί τύποι αποχετεύσεων σε όλο το σπίτι σας και ο καθένας μπορεί να απαιτήσει έναν μοναδικό τρόπο καθαρισμού. Η Αποφράξεις Ελληνικό διαθέτει ένα πλήρες σύνολο εργαλείων και εξοπλισμού που ταιριάζουν με την απαράμιλλη πείρα και τεχνογνωσία, για την αποτελεσματική διαχείριση κάθε απαίτησης στην υπηρεσία των αποχετευτικών δικτύων. Μέσω των ικανών και έμπειρων τεχνικών μας, φροντίζουμε να παρέχουμε αποτελέσματα και όχι μόνο απλές υπηρεσίες που χρειάζονται οι πελάτες μας. Ως αξιοσέβαστη εταιρεία, δεν αφήνουμε ποτέ το σπίτι σας μέχρι να πετύχουμε με επιτυχία το καθήκον μας.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους οίκημα

 • Σχολεία
 • Οικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Στρατόπεδα
 • Νοσοκομεία
 • Πλοία
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Καταστήματα
 • Γυμναστήρια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Καλώντας την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ δίνετε οριστικές λύσεις σε προβλήματα που αφορούν απόφραξη και καθαρισμό αποχετεύσεων, κουζίνας, μπανιέρας, νιπτήρα, υδρορροής και σιφονιών! Επιπλέον, αναλαμβάνουμε:

 • έλεγχο αγωγών με κάμερα
 • αποφράξεις και καθαρισμούς από λίπη, πέτρες, ρίζες και άλλα υλικά

Η Αποφράξεις Ελληνικό διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα, έμπειρο προσωπικό το οποίο είναι στη διάθεσή σας 365 ημέρες το χρόνο 24 ώρες το 24ωρο με σεβασμό και λύση σε κάθε πρόβλημα είτε αφορά το σπίτι σας ή την επιχείρηση σας. Η Αποφρακτική Ελληνικού αναλαμβάνει επίσης εργασίες σε δημόσια κτίρια, δήμους, κοινότητες καθώς και σε εστιατόρια και ξενοδοχεία.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Τεχνολογικός εξοπλισμός σε έμπειρα χέρια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες αναλαμβάνουμε να προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετευτικών δικτύων. Η Αποφράξεις Ελληνικό παρέχει σε κάθε πελάτη τον σεβασμό που του αξίζει. Επικοινωνήστε σήμερα με το προσωπικό του γραφείου μας. Οι εκπρόσωποί μας είναι πάντα ευγενικοί και εργάζονται σκληρά για να σας βοηθήσουν. Θα επιλύσουν όλα τα προβλήματά σας. Εμπιστευτείτε μας και θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων στο Ελληνικό Αττικής

Για περισσότερο από 4 δεκαετίες στην Αποφράξεις Ελληνικό αναλαμβάνουμε να προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετευτικών δικτύων. Παρέχουμε σε κάθε πελάτη τον σεβασμό που του αξίζει. Επικοινωνήστε σήμερα με το προσωπικό του γραφείου μας. Οι εκπρόσωποί μας είναι πάντα ευγενικοί και εργάζονται σκληρά για να σας βοηθήσουν. Θα επιλύσουν όλα τα προβλήματά σας. Εμπιστευτείτε μας και θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία.

Η ικανοποίησή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

• Γάργαροι ήχοι που συνήθως προέρχονται από την τουαλέτα.

• Αργής αποστράγγιση σε διάφορες αποχετεύσεις στο σπίτι (χαμηλή πίεση νερού).

• Νερό που βγαίνει από το σιφόνι του πατώματος ή της ντουζιέρας όταν χρησιμοποιείτε το πλυντήριο.

• Δυσάρεστες μυρωδιές που προέρχονται από τις αποχετεύσεις.

• Τα λύματα αντί να αποστραγγίζονται επανέρχονται.

Το χαρτί υγείας κολλάει στις ρίζες που πολύ συχνά εισέρχονται κυρίως στους κεντρικούς αγωγούς, εμποδίζοντας το νερό να ρέει μέσα από την κύρια γραμμή αποχέτευσης. Η απόρριψη προϊόντων υγιεινής, όπως χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα προσώπου, προϊόντα γυναικείας υγιεινής ή ακόμη και πολύ χοντρό χαρτί υγείας, μπορεί επίσης να φράξει τη γραμμή αποχέτευσης.

Τα λύματα που στέλνετε στην αποχέτευση ταξιδεύουν μέσω του δικτύου σωληνώσεων στο σπίτι σας. Το δίκτυο αποχέτευσης του σπιτιού σας ενώνεται με έναν κοινόχρηστο σωλήνα αποχέτευσης που βρίσκεται κάτω από το δρόμο. Εκεί ενώνονται τα λύματα σας με όλα τα λύματα από τα γειτονικά κτίρια.

Ο στόχος της βεντούζας είναι να απορροφήσει την απόφραξη. Γεμίστε την μπανιέρα με τουλάχιστον 10 εκατοστά νερό έτσι ώστε να μπορεί βυθισθεί όλο το πώμα της μπανιέρας με νερό, αλλά και το μπολ (κάτω μέρος) της βεντούζας. Αυτό γίνεται γιατί η βεντούζα παίρνει δύναμη αναρρόφησης από το νερό αλλά και το νερό επίσης δημιουργεί κενό αέρος το οποίο απαιτείται για να δημιουργηθεί πίεση. Τοποθετήστε το μπολ της βεντούζας πάνω από την τρύπα αποστράγγισης της μπανιέρας και αρχίστε να κουνάτε τη βεντούζα πάνω και κάτω έντονα περίπου 10 φορές. Επαναλάβετε μερικές φορές όλο τον κύκλο και αν δε λυθεί το πρόβλημα, θα πρέπει να προχωρήστε σε άλλες μεθόδους.

Πληροφορίες περιοχής Ελληνικού

Το Ελληνικό είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Η συνολική έκταση του ανέρχεται σε 7,5 τετ. χλμ. εκ των οποίων τα 5,5 ανήκαν στο παλαιό Διεθνές Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Αποτελείται από την περιοχή των Σουρμένων, του Άνω Ελληνικού, του Κάτω Ελληνικού (Άγιος Κοσμάς) και την συνοικία της Αγίας Παρασκευής. Η Λεωφόρος Βουλιαγμένης και οι εγκαταστάσεις των δύο (2) αεροδρομίων καθώς και ο χώρος των βάσεων χωρίζουν τον πρώην Δήμο Ελληνικού στις τέσσερις συνοικίες.

Το Ελληνικό συνορεύει με τον Άλιμο, την Αργυρούπολη και την Γλυφάδα. Διαθέτει 14 πλατείες και 15 παιδικές χαρές. Η κυκλοφοριακή σύνδεση της περιοχής με το κέντρο της Αθήνας πραγματοποιείται σήμερα με οδικούς άξονες ταχείας κυκλοφορίας: τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και την παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος. ΤΚ 16777