Publisher Profile

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ 210 98 47 217

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ: Μια έμπειρη και αξιόπιστη εταιρεία η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ, εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Αττικής από το 1970. Με την πάροδο των ετών καταφέραμε να γίνουμε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον τομέα των αποχετεύσεων, δεσμευόμενοι πραγματικά στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, παρέχοντας άμεσες και επαγγελματικές λύσεις. Το άρτια εκπαιδευμένο, φιλικό και έμπειρο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και του εξοπλισμού διασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητα, την ακρίβεια και τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση, με λογικό κόστος και μεγάλης διάρκειας αποτέλεσμα.

Η εταιρεία Αποφράξεις Μοσχάτο είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας όσο πιο γρήγορα και επαγγελματικά. Εξυπηρετούμε όλων των τύπων πελάτες, όπως σχολεία, στρατόπεδα, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, κ.α. Σαφώς και μπορούμε άμεσα να βρεθούμε στον χώρο σας καθώς λειτουργούμε όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Το κάνουμε αυτό γιατί πραγματικά νοιαζόμαστε για εσάς, το σπίτι σας και την επιχείρηση σας.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΦΟΡΤΗΓΟ  ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Αν παρατηρήσετε οποιεσδήποτε συσσωρεύσεις στις αποχετεύσεις γύρω από το σπίτι σας, μπορεί να έχει φράξει είτε η κύρια αποχετευτική γραμμή σας, είτε μια μικρότερη γραμμή. Αν το βούλωμα είναι στη μικρότερη γραμμή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα. Αν το πρόβλημα βρίσκεται στην κύρια γραμμή, θα εκτελέσουμε μια επιθεώρηση με κάμερα διάγνωσης, για να εντοπίσουμε την κατεστραμμένη περιοχή και να δούμε αν το ζήτημα οφείλεται σε εισβολή ριζών, διάβρωση, συσσώρευση υλικών ή άλλο πρόβλημα. Στη συνέχεια, θα καθορίσουμε την ιδανική λύση, είτε είναι ο καθαρισμός με υδροβολή, είτε η απόφραξη, είτε η συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ είναι μια εταιρεία που παρέχει επαγγελματικές και πιστοποιημένες υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης και αποφράξεων. Εξυπηρετούμε το Μοσχάτο και τις γύρω περιοχές της Αθήνας. Οι τεχνικοί μας απαντούν όλο το 24ωρο στις κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Προσφέρουμε εγγύηση για όλες τις υπηρεσίες στους αγωγούς της αποχέτευσης.

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Όταν τα φρεάτια ή οι σωλήνες αποχέτευσης σας προκαλούν προβλήματα και χρειάζεστε άμεση εξυπηρέτηση στο Μοσχάτο ή τις γύρω περιοχές, επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Μοσχάτου. Είμαστε εδώ κάθε φορά που μας χρειάζεστε. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ για άμεση ανταπόκριση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Παρέχουμε δωρεάν εκτιμήσεις και προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών καθαρισμού και συντήρησης στα δίκτυα της αποχέτευσης και πιο αναλυτικά:

 • Βουλωμένες αποχετεύσεις
 • Επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα
 • Απόφραξη με ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα
 • Καθαρισμός με υδροβολή
 • Τακτική, προληπτική συντήρηση της γραμμής της αποχέτευσης
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • Απόφραξη μπανιέρας και ντους
 • Απόφραξη τουαλέτας
 • Απόφραξη αποχέτευσης υπόγειου
 • Δωρεάν εκτιμήσεις
 • Υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης 24/7

Αποφράξεις Μοσχάτο είναι η λύση για ζητήματα αποχέτευσης

Εκτός από τις δυσάρεστες συνθήκες που προκαλούνται από τους φραγμένους σωλήνες, η ακατάλληλη συντήρηση οδηγεί σε δαπανηρές επισκευές με την πάροδο του χρόνου. Εάν το νερό στην αποχέτευσή σας ρέει αργά ή καθόλου, επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Μοσχάτο για να προσδιορίσετε το πρόβλημα. Οι τεχνικοί μας θα αποκαταστήσουν την σωστή ροή νερού από τις εγκαταστάσεις σας για να σας βοηθήσουν να αποφύγετε τη ζημιά από τις πλημμύρες και την επικίνδυνη μικροβιακή μόλυνση.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΦΥΛΛΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΦΥΛΛΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Οι επαγγελματίες εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι τεχνικοί της Αποφράξεις Μοσχάτο έχουν επιλύσει προβλήματα αποχέτευσης των πελατών μας, με αποτελεσματικότητα για πάνω από 40 χρόνια. Δουλεύουμε σκληρά για να καθαρίσουμε τα λύματα σας και να ρέουν γρήγορα – ακόμα και την ίδια μέρα στις περισσότερες περιπτώσεις. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όπως κάμερα διάγνωσης για την σωστή επιθεώρηση του συστήματός σας, μέσα από το σωλήνα της αποχέτευσης . Μπορούμε λοιπόν να εντοπίσουμε με ακρίβεια το πρόβλημα και να επαναφέρουμε την πλήρη λειτουργικότητα των αποχετεύσεων σας.

Αποφράξεις Μοσχάτο Επικοινωνία: 210 98 47 217

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Μοσχάτο Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Μοσχάτο
Απόφραξη Νεροχύτη Μοσχάτο
Απόφραξη Υδρορροής Μοσχάτο
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Μοσχάτο
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Μοσχάτο
Καθαρισμός Φρεατίων Μοσχάτο
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 

 Μηνιαίες Συντηρήσεις Μοσχάτο
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Μοσχάτο 

Πληροφορίες περιοχής Μοσχάτου

Το Μοσχάτο είναι νότιο προάστιο της Αθήνας, δημοτική ενότητα και έδρα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών. Οριοθετείται δυτικά από τον Κηφισό και ανατολικά από την τεχνητή κοίτη του Ιλισσού, ενώ νοτίως βρέχεται από τον Φαληρικό όρμο. Το βόρειο τμήμα του διασχίζουν οι γραμμές του Ηλεκτρικού και η οδός Πειραιώς που χωρίζουν την περιοχή κατοικίας από τη βιομηχανική περιοχή του Μοσχάτου, η οποία περιλαμβάνει βιοτεχνίες υποδημάτων, ενδυμάτων, τροφίμων, κεραμικών και οικοδομικών υλικών.

Οι κάτοικοι του Μοσχάτου το 1940 αριθμούσαν μόλις τους 12.903, ενώ κατά την απογραφή του 2001 ανέρχονταν στους 23.513. Το 2011 με το Πρόγραμμα Καλλικράτης, ο Δήμος Μοσχάτου συγχωνεύτηκε με τον Ταύρο για να δημιουργηθεί ο νέος Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου. ΤΚ 18344

Top