ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

24 ώρες - 365 ημέρες - Υπηρεσίες από 15 ευρώ!

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ παρέχει όλες τις υπηρεσίες αποχετεύσεων στη Νέα Σμύρνη αλλά και σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Το αξιόπιστο τεχνικό μας προσωπικό έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό, στην απόφραξη και την συντήρηση αποχετεύσεων. Η Νέα Σμύρνη είναι μία περιοχή που παραδοσιακά βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των περιοχών που φροντίζουμε να εξυπηρετούμε άμεσα και σωστά καθ΄όλο το 24ωρο, αφού βρίσκεται κοντά στη βάση μας και για μας είναι ένα προσωπικό στοίχημα η σωστή εξυπηρέτηση των κατοίκων της Νέας Σμύρνης. Καλέστε στο 210 98 47 217

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι, εορτές και αργίες!

Επεμβαίνουμε άμεσα σε οποιαδήποτε περίπτωση!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ για όλες τις υπηρεσίες αποχέτευσης

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ παρέχει όλες τις υπηρεσίες αποχετεύσεων στη Νέα Σμύρνη αλλά και σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Το αξιόπιστο τεχνικό μας προσωπικό έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό, στην απόφραξη και τη συντήρηση αποχετεύσεων. Ειδικευόμενοι χρόνια τώρα στη σωστή και ποιοτική εξυπηρέτηση μπορούμε και δίνουμε λύσεις οικιακές και επαγγελματικές όσον αφορά στον καθαρισμό των αποχετευτικών σας αγωγών το ξεμπλοκάρισμα των φρεατίων σας και γενικότερα κάθε είδους αποφράξεις σε όλη την περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Είμαστε μία εταιρεία που εργαζόμαστε με γνώμονα το συμφέρον των πελατών μας και την πιο αποτελεσματική τους εξυπηρέτηση. Μη μας μπερδεύεται και συγκρίνετε με άλλες αντίστοιχες εταιρείες του χώρου που διαφημίζουν τις χαμηλές τιμές αλλά προσφέρουν μόνο κακή εξυπηρέτηση και λύσεις οι οποίες δεν αντέχουν στο χρόνο. Εμείς μπορούμε και σας παραδίδουμε τη λύση για το εκάστοτε αποχετευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Καμία δουλειά για εμάς δεν είναι μικρή ή μεγάλη. Με την πείρα όλων αυτών των ετών κάθε εργασία ολοκληρώνεται αποτελεσματικά και με επιτυχία. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ θέλουμε να είστε ικανοποιημένοι και σίγουροι ότι το κάθε πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί και με τις συμβουλές μας, δε θα επιστρέψει.

Είναι χαρά μας να σας συμβουλεύουμε και εγγυόμαστε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Όλοι οι πελάτες μας θα επωφεληθούν από το ευγενικό, φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό μας. Το σπίτι ή η επιχείρησή σας θα λάβουν τη φροντίδα που αξίζουν.

Η Αποφράξεις Νέα Σμύρνη προσφέρει μια ποικιλία από υπηρεσίες που σχετίζονται με το αποχετευτικό σας δίκτυο σε τιμές που συνάδουν με τη δύσκολη οικονομική εποχή που διανύουμε. Με τα σωστά εργαλεία και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για την κάθε δουλειά και το εξειδικευμένο προσωπικό δε θα ταλαιπωρηθείτε καθόλου.

Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται καθώς διαθέτουμε εκτεταμένη εμπειρία που επιτρέπει εξαιρετικά αποτελεσματική διάγνωση σε οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα. Η απόκρισή μας είναι άμεση και δε θα υπάρχει καμία δυσάρεστη έκπληξη. Έχουμε κατά τη διάρκεια της μακράς πορείας μας στην απόφραξη φρεατίου στην περιοχή Νέας Σμύρνης καταφέρει να αναγνωριστούμε από τους πελάτες μας σαν η μόνη έμπιστη και αποτελεσματική Εταιρία απόφραξης. Αυτό το καθόλου εύκολο επίτευγμα το έχουμε καταφέρει με τους εξής απλούς τρόπους.

 • Με φανταστική εξυπηρέτηση των πελατών μας
 • Με μόνιμη και διαρκή Εκπαίδευση των τεχνικών μας
 • Με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Η ικανοποίησή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ και υπηρεσίες

Είμαστε αφοσιωμένοι και βασικός μας σκοπός είναι η 100% ικανοποίησή σας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα συμπεριλαμβανομένων των μπαρ, εστιατορίων, σχολείων, γραφείων, νοσοκομείων, στρατοπέδων, εμπορικών κέντρων, κ.α.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους οίκημα

 • Σχολεία
 • Οικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Στρατόπεδα
 • Νοσοκομεία
 • Πλοία
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Καταστήματα
 • Γυμναστήρια

Αν τα λύματα δημιουργούν υπερχειλίσεις στο σπίτι σας ή αν η μυρωδιά των λυμάτων γίνεται πιο αισθητή, ζητήστε αμέσως βοήθεια. Θα επιθεωρήσουμε από πού προέρχεται η μυρωδιά λυμάτων. Μία από τις πιο κοινές αιτίες των προβλημάτων είναι η εισβολή ριζών δέντρων. Οι ρίζες μπορούν να επεκταθούν στους σωλήνες και να προκαλέσουν ρήξη και σπάσιμο των σωλήνων. Τα συντρίμμια από τις ρίζες θα φράξουν τις σωληνώσεις σας, επηρεάζοντας τελικά τη γραμμή αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Αποφράξεις με κάμερα

Τα απορρίμματα της αποχέτευσης μπορεί να φαίνονται σαν δευτερεύουσες δυσκολίες, αλλά εάν εμφανίζονται συχνά, μπορεί να έχετε μεγαλύτερα προβλήματα στις γραμμές των αγωγών.

Η Αποφράξεις Νέα Σμύρνη χρησιμοποιώντας όλα τα υπερσύγχρονα πιεστικά και ριζοκοπτικά μηχανήματα και κάμερες, προσφέρει σε όλους τους πελάτες μας ασύγκριτης ποιότητας υπηρεσίες. Απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιού δαπέδου, άντληση καθαρών και ακάθαρτων υδάτων, διάγνωση με κάμερα, κ.α.

Καλέστε μας σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, 365 ημέρες τον χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Νέα Σμύρνη Αττικής

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Με την πάροδο του χρόνου, είναι πιθανό να αρχίσουν να συσσωρεύονται διάφορα συντρίμμια (υπολείμματα φαγητών, τρίχες, αδιάλυτες ουσίες) εντός της κύριας αποχέτευσης. Αυτό μπορεί να αποτελείται επίσης από πολλά άλλα πράγματα, όπως χαρτί υγείας, αφρό σαπουνιού και ξένα αντικείμενα που συσσωρεύονται και εμποδίζουν την κύρια γραμμή. Τα λάδια και τα λίπη είναι ένα συχνό πρόβλημα για τις αποχετεύσεις κύριας γραμμής και προκαλούν γρήγορα φράξιμο.

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση είναι να μην τραβήξετε καζανάκι για δεύτερη φορά. Αν αναγκάσετε την τουαλέτα να ξεπλυθεί ξανά, απελευθερώνονται γαλόνια νερού στη λεκάνη της τουαλέτας και θα προκληθεί υπερχείλιση. Μια δεύτερη έκπλυση θα επιβαρύνει επιπλέον το τρέχον πρόβλημά σας. Θυμηθείτε: μην τραβήξετε καζανάκι για δεύτερη φορά σε βουλωμένη λεκάνη!

Οι νεροχύτες, οι τουαλέτες, τα ντους και το πλυντήριό σας έχουν το καθένα τους δικούς του αγωγούς αποχέτευσης. Αυτές οι γραμμές διακλαδώνονται και συνδέονται με την κύρια αποχέτευση του σπιτιού σας σε κάποιο σημείο. Εάν η κύρια αποχέτευση του σπιτιού σας βουλώσει, όλες οι άλλες αποχετεύσεις στο σπίτι θα υπερχειλίζουν.

Οι ρίζες των δέντρων αρχικά έλκονται από υδρατμούς που διαφεύγουν από ρωγμές ή χαλαρούς αρμούς σε έναν σωλήνα αποχέτευσης. Τελικά, οι ρίζες μπορούν να αναπτυχθούν σε αυτούς τους χώρους, να αρχίσουν να τροφοδοτούνται από τα λύματα και να προκαλέσουν φράξεις ή ρήξεις του σωλήνα αποχέτευσης καθώς διαστέλλονται.

Πληροφορίες περιοχής Νέας Σμύρνης

Η Νέα Σμύρνη είναι πολυπληθές αθηναϊκό προάστιο και δήμος της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών στην Αττική. Έχει πληθυσμό 73.076 κατοίκων, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, και έκταση όπου ανέρχεται σε 3,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Η δημιουργία του συνοικισμού ανάγεται στη δεκατία του 1920, μετά την έλευση Ελλήνων προσφύγων από τη Σμύρνη και άλλες περιοχές της Μικράς Ασίας στα τότε περίχωρα της Αθήνας. Μεταξύ των μνημείων της, ξεχωρίζει ο Μητροπολιτικός Ναός της Αγίας Φωτεινής με το κωδωνοστάσιό του, το οποίο αποτελεί ακριβές αντίγραφο αυτού που βρισκόταν στην Αγία Φωτεινή της Σμύρνης μέχρι την Καταστροφή του 1922, ενώ άλλα σημαντικά ιστορικά κτήρια της περιοχής είναι το Μέγαρο της Εστίας Νέας Σμύρνης, το Ιωσηφόγλειο ορφανοτροφείο και η Εθνική Στέγη.

Η Νέα Σμύρνη συνορεύει με το Νέο Κόσμο στα βόρεια, τον Άγιο Δημήτριο στα ανατολικά, το Παλαιό Φάληρο στα νότια και την Καλλιθέα στα δυτικά, ενώ συνδέεται με το κέντρο της Αθήνας μέσω της Λεωφόρου Συγγρού και της γραμμής του τραμ, η οποία τη συνδέει επίσης και με άλλα νότια προάστια όπως το Μοσχάτο, το Παλαιό Φάληρο και η Γλυφάδα. ΤΚ 17123