ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

24 ώρες - 365 ημέρες - Υπηρεσίες από 15 ευρώ!

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ εδώ και παραπάνω από 40 χρόνια έχουμε δημιουργήσει ένα σεβαστό όνομα ως ειδικοί στις αποχετεύσεις στην περιοχή του Πειραιά. Από την ίδρυση της εταιρείας μας παρέχουμε υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων τόσο στον οικιακό όσο και στον επαγγελματικό και δημόσιο τομέα, που σας εξασφαλίζουν πως αν είστε αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το λύσετε άμεσα, αποτελεσματικά και εγγυημένα. Σαφώς και υπάρχουν πολλές εταιρείες που μπορείτε να επιλέξετε. Ο συνδυασμός όμως της γρήγορης εξυπηρέτησης και των λογικών τιμών, δίνει αξία στην κλήση σας στις «Αποφράξεις Πειραιάς». Καλέστε στο 210 98 47 217

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι, εορτές και αργίες!

Επεμβαίνουμε άμεσα σε οποιαδήποτε περίπτωση!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Εμπιστευτείτε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Θα καταλάβετε τη διαφορά στην ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε. Επενδύουμε στον εξοπλισμό μας και για αυτό τον ανανεώνουμε συνέχεια. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Το πρόβλημα στο αποχετευτικό σας σύστημα λύνεται οριστικά από την πρώτη μας επίσκεψη.

Τα συνεργεία μας είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Σας διασφαλίζουμε ότι θα σας βγάλουμε από το αδιέξοδο στο οποίο έχετε περιέλθει. Οι άρτια εκπαιδευμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας είναι φιλικοί, καταρτισμένοι και επαγγελματίες.

Αγαπάμε το αντικείμενο της εργασίας μας και σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Περιμένουμε με ανυπομονησία να καλέσετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Θα ανταποκριθούμε άμεσα και θα σας αποδείξουμε την αξία και τη βαρύτητα όλων όσων σας υποσχόμαστε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Απόφραξη σιφωνιού

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ

Η Αποφράξεις Πειραιάς προσφέρει τις υπηρεσίες της 30 χρόνια τώρα στον Πειραιά αλλά και σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Είναι μια τοπική οικογενειακή επιχείρηση που έχει επικεντρωθεί στην παροχή τίμιων και επαγγελματικών υπηρεσιών σε σχέση με τις αποχετεύσεις. Στον τομέα των αποφράξεων έχουμε φτάσει στην κορυφή της προτίμησής σας. Χάρη στην ποιότητα, την άμεση ανταπόκριση και το μεράκι που έχουμε για όλα αυτά που σας παρέχουμε. Είμαστε κοντά σας 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Οι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ φορούν καλύμματα μποτών κατά την είσοδο και την εργασία στο σπίτι ή την επιχείρηση σας για να προστατεύσουν τα πατώματα σας και να κρατήσουν τον χώρο καθαρό. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα αφήσουμε τα πάντα όπως ακριβώς πριν εργαστούμε. Οι τεχνικοί μας είναι φιλικοί, καταρτισμένοι, σέβονται την περιουσία σας και πρωτίστως είναι επαγγελματίες. Γνωρίζουν καλά τη δουλειά τους καθώς εκτός από υψηλή εκπαίδευση έχουν και τεράστια εμπειρία στα αποχετευτικά δίκτυα. Μετά την παράδοση του χώρου σας σε άψογη κατάσταση, οι τεχνικοί μας θα σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές για να μην ξανά χρειαστείτε απόφραξη της αποχέτευσης.

Ο στόχος της εταιρείας Αποφράξεις Πειραιάς

Στόχος της Αποφράξεις Πειραιάς είναι να σας κάνουμε να αισθανθείτε όσο το δυνατόν πιο άνετα με την εταιρεία μας ώστε να μας προτείνετε σε συγγενείς και φίλους σας καθώς και να μας προτιμήσετε ξανά. Σας ενημερώνουμε για την πορεία της εργασίας μας και τι ακριβώς κάναμε. Θέλουμε φεύγοντας να μην έχετε καμία απορία. Όταν η εργασία μας σε εσάς ολοκληρωθεί θα σας δώσουμε κάποιες συμβουλές ώστε να ελαχιστοποιήσετε μελλοντικά προβλήματα. Πάνω από όλα μας ενδιαφέρει μια φιλική συνεργασία, με βασικό στόχο τη μόνιμη λύση του προβλήματος και με τη σιγουριά πως δε θα ξανασυμβεί. Η εταιρεία μας έχει βασίσει την επιτυχία της πάνω στις  αληθινές και ειλικρινείς σχέσεις που έχει με τους πελάτες της.

Αποφράξεις και καθαρισμός αποχέτευσης με χρήση κάμερας Πειραιάς

Καταλαβαίνουμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος για αυτό και εμείς θα είμαστε στην ώρα μας και δε θα σας καθυστερήσουμε. Οι έμπειροι τεχνικοί της Αποφράξεις Πειραιάς ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν και τον χρόνο που περίπου θα χρειαστούν για να ολοκληρωθεί η εργασία. Κάθε περίπτωση αποτελεί πρόκληση για εμάς. Να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει καμία εργασία που να μην ολοκληρωθεί με επιτυχία και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Υπάρχουν πολλές ανησυχίες σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια που σχετίζονται με τα φραγμένα ή κατεστραμμένα αποχετευτικά δίκτυα. Για να μην αναφέρουμε τις οικονομικές ζημιές που μπορεί να προκληθούν στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο. Έτσι μία πλήρης επιθεώρηση του συστήματος αποχέτευσης με κάμερα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αντιμετωπίζεται αργή αποστράγγιση ή στάσιμα νερά σε νεροχύτες, μπανιέρες ντουζιέρες κλπ; Σας συνιστούμε μία πλήρη επιθεώρηση του συστήματος αποχέτευσης με μία ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης, υψηλής ευκρίνειας.

Έχετε κάποια βουλωμένη αποχέτευση που σας ταλαιπωρεί και έχει αναστατώσει την καθημερινότητα σας; Είμαστε η εταιρεία που μπορεί να σας βοηθήσει.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους οίκημα

 • Σχολεία
 • Οικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Στρατόπεδα
 • Νοσοκομεία
 • Πλοία
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Καταστήματα
 • Γυμναστήρια

Επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ για επιθεωρήσεις αποχετευτικών εγκαταστάσεων

Η επιθεώρηση με κάμερα μας επιτρέπει την οπτική έρευνα σε πραγματικό χρόνο των αποχετευτικών γραμμών για τον προσδιορισμό της κατάστασης εντός του σωλήνα. Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, έτσι και ο τομέας των αποχετευτικών δικτύων. Ένα εύκαμπτο οπτικό καλώδιο με μια μικροσκοπική κάμερα προσαρτημένη στο άκρο εισάγεται μέσα στο σωλήνα για έλεγχο. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τη δυσλειτουργία της κάμερας, καθώς περνάει μέσα από τον σωλήνα, επειδή είναι αδιάβροχη και μεταδίδει εξαιρετικά πλάνα. Στην πορεία, οι επαγγελματίες τεχνικοί της Αποφράξεις Πειραιά θα είναι σε θέση να προσδιορίσουν τι προκαλεί το φράγμα, όπου υπάρχει ρωγμή στον σωλήνα ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι λάθος μέσα στο σύστημα της αποχέτευσης.

Αποφράξεις με κάμερα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – 210 98 47 217

Πώς να καταλάβετε εάν χρειάζεστε μια επαγγελματική υπηρεσία για την αποχέτευσή σας;

Βιώνετε μια επαναλαμβανόμενη, δυσάρεστη κατάσταση στην αποχέτευση; Εάν ναι, καλό είναι να επικοινωνήσετε με την Αποφράξεις Πειραιάς. Τα χημικά καθαριστικά απόφραξης είναι μόνο βραχυπρόθεσμες λύσεις και δε λειτουργούν για να καθαρίσουν πλήρως τα εμπόδια από το φραγμένο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Ο ευκολότερος και απλούστερος τρόπος για να μάθετε πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση στην αποχέτευσή σας είναι να καλέσετε μια αξιόπιστη εταιρεία αποφράξεων, για να επιθεωρήσει τις αποχετεύσεις σας. Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Πειραιά τώρα.

Με ειδικούς τεχνικούς που χρησιμοποιούν εξοπλισμό σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η Αποφράξεις Πειραιάς παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τα δίκτυα της αποχέτευσης στον Πειραιά και τις γύρω περιοχές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τεχνολογικός εξοπλισμός σε έμπειρα χέρια

Η Αποφράξεις Πειραιάς καλύπτει όλες τις υπηρεσίες αποχετεύσεων

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών δικτύων αποχέτευσης, από λεπτομερή επιθεώρηση και αναλυτικές αναφορές για τους σωλήνες αποχέτευσης, έως τον πλήρη καθαρισμό ή τη συντήρηση του αποχετευτικού συστήματος. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία επιθεώρησης αποχετεύσεων με κάμερα, μας επιτρέπει να βλέπουμε και να εντοπίζουμε τυχόν πιθανά ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν στο άμεσο μέλλον ή με την πάροδο του χρόνου. Το καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της Αποφράξεις Πειραιάς έχει την ικανότητα και την εμπειρία για να κάνει κάθε εργασία σωστά, γρήγορα και αποτελεσματικά. Πραγματοποιούμε όλες τις επιθεωρήσεις της αποχέτευσης χωρίς αναστάτωση.

Θα σας προσφέρουμε μια πλήρη επιθεώρηση του δικτύου της αποχέτευσης και αξιολόγηση για οποιαδήποτε δομή και θα σας προσφέρουμε μια λεπτομερή ανάλυση των δυνατοτήτων και αδυναμιών των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων. Θα παραδώσουμε μια λεπτομερή συμβουλευτική αναφορά για τις απαραίτητες και προτεινόμενες υπηρεσίες που απαιτούνται τώρα ή μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Πειραιά Αττικής

 • Αποφράξεις Φρεατίων Πειραιά
 • Απόφραξη Νεροχύτη Πειραιά
 • Απόφραξη Υδρορροής Πειραιά
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Πειραιά
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Πειραιά
 • Καθαρισμός Φρεατίων Πειραιά
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Πειραιά 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι νιπτήρες του μπάνιου σταματούν να στραγγίζουν εξαιτίας του ίδιου πράγματος, δηλαδή, συσσώρευσης μαλλιών και αφρού σαπουνιού. Ευτυχώς, οι διορθώσεις για αυτό είναι όλες εύκολες και γρήγορες και μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνοι σας σε μόλις 15 λεπτά.

Εάν είστε τυχεροί, ο ευκολότερος τρόπος για να ξεβουλώσετε μια τουαλέτα είναι να την περιμένετε απλά. Αφήστε το νερό να διαλύσει το φράγμα και δοκιμάστε να ξεπλύνετε ξανά μετά από αρκετές ώρες. Ρίχνοντας μια καυστική σόδα (κόκα κόλα, για παράδειγμα) στη λεκάνη της τουαλέτας, μπορείτε να επιταχύνετε σημαντικά τη διαδικασία διάλυσης.

Το πιο αποτελεσματικό καθαριστικό που μπορείτε να φτιάξετε είναι ένα μείγμα μισού ζεστού νερού και μισού ξιδιού. Μπορείτε επίσης να ρίξετε ζεστό νερό στην αποχέτευσή σας για να μαλακώσετε το λίπος μέσα στις αποχετεύσεις σας, βοηθώντας το να κινηθεί κατά μήκος των σωλήνων.

Αν και απογοητευτικές, οι βουλωμένες τουαλέτες είναι ένα κοινό οικιακό πρόβλημα. Θα πρέπει να αποφεύγεται η ανάμειξη χημικών διαλυμάτων για την απομάκρυνση των φραγμών της τουαλέτας. Αντίθετα, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε ένα έμβολο ή ένα φίδι υδραυλικού για να την ξεβουλώσετε. Εάν αυτό δε λειτουργεί, μπορείτε να βασιστείτε στους ειδικούς μας για να σας βοηθήσουν να διορθώσετε ακόμη και τα χειρότερα προβλήματα της τουαλέτας σας!

Πληροφορίες περιοχής Πειραιά

Ο Πειραιάς (αρχαία ελληνικά: Πειραιεύς) είναι πόλη, τμήμα του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Αθηνών-Πειραιώς, «η τρίτη πόλη της Ελλάδας μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη» με δική της περιφεριακή αστική ζώνη, και έδρα του σημαντικότερου λιμανιού της Ελλάδας. Ο Δήμος Πειραιώς, έχει σύμφωνα με την Απογραφή του 2011 έκταση 10,9 τ. χμ. και πληθυσμό 163.688 κατοίκους (γεγονός που τον καθιστά πέμπτο μεγαλύτερο Δήμο της χώρας μετά την εφαρμογή του προγράμματος “Καλλικράτης”).

Η ευρύτερη περιοχή του Πειραιά συγκροτεί την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς, η οποία συνίσταται από τον ομώνυμο δήμο και τέσσερις ακόμη δήμους (Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κορυδαλλού, Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Περάματος), με συνολικό πληθυσμό 448.997 κατοίκους και έκταση 50,4 τ.χμ. Καταλαμβάνει το νοτιοδυτικό τμήμα της Περιφέρειας Πρωτευούσης.

Το κέντρο του Πειραιά απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, της οποίας αποτελεί ιστορικό επίνειο.

Ο Πειραιάς στη σύγχρονη εποχή είναι σημαντικό βιομηχανικό και εμπορικό κέντρο της χώρας, αποτελώντας το μεγαλύτερο σε επιβατική κίνηση λιμένα της Ευρώπης, συνδέοντας ακτοπλοϊκά την πρωτεύουσα με τα νησιά του Αιγαίου και αποτελώντας ένα σημαντικό προορισμό για κρουαζιερόπλοια εντός της Μεσογείου. ΤΚ 18534