ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

24 ώρες - 365 ημέρες - Υπηρεσίες από 15 ευρώ!

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Ανακαλύπτοντας ότι ζουν παράσιτα μέσα στο σπίτι σας είναι αποθαρρυντικό και απογοητευτικό. Η διαδικασία εντοπισμού και η καταπολέμηση των παρασίτων είναι κάποιες φορές δύσκολη και χρονοβόρα. Η επαγγελματική ομάδα μας σας παρέχει ταχείες, ενδελεχείς και προσιτές υπηρεσίες καταπολέμησης και ελέγχου και ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ παρασίτων στα νότια προάστια. Εξοντώνουμε κάθε είδος παρασίτου, συμπεριλαμβανομένου: κατσαρίδες, μυρμήγκια, κουνούπια, σφήκες, κοριούς, ψύλλους, μύγες, σκαθάρια, αράχνες, τρωκτικά (αρουραίοι, ποντίκια). Πιστεύουμε ότι κάθε ένας από όλους τους πελάτες μας πρέπει να αισθάνεται άνετα και ασφαλής στο σπίτι ή την επιχείρησή τους. Τα παράσιτα καταστρέφουν την περιουσία σας, αλλά περισσότερο από όλα την υγεία σας. Στόχος μας είναι να εξαφανίσουμε αυτά τα πλάσματα για να βοηθήσουμε την αποκατάσταση της ακεραιότητας και της ασφάλειας του χώρου σας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν προληπτικές επιθεωρήσεις, απολυμάνσεις, μυοκτονίες και απεντομώσεις. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε σε όλες τις εφαρμογές είναι ασφαλή για τους ανθρώπους, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Εγγυόμαστε και διασφαλίζουμε την χαμηλότερη τοξικότητα των σκευασμάτων που χρησιμοποιούμε. Μετά το πέρας της κάθε εφαρμογής σας δίδεται πιστοποιητικό απεντόμωσης και μυοκτονίας. Καλέστε μας για να ενημερωθείτε για τις πιθανές ασθένειες που ίσως μεταφέρουν μερικά από τα συγκεκριμένα ζωικά παράσιτα, για τους τρόπους αντιμετώπισής τους, καθώς και το όφελος από την παροχή των επαγγελματικών υπηρεσιών μας στις απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες.

Απολύμανση για κατσαρίδες

Μια γρήγορη ανταπόκριση στα πρώτα σημάδια μιας μόλυνσης είναι συχνά απαραίτητη για τον έλεγχο των κατσαρίδων στο σπίτι σας και για την αποτροπή της εξάπλωσης αυτού του παρασίτου στους γείτονές σας. Η ικανότητά τους να εκτρέφονται γρήγορα και η αντοχή τους σημαίνει ότι μια επαγγελματική υπηρεσία είναι συνήθως η πιο αξιόπιστη μορφή ελέγχου. Μόνο τα εξειδικευμένα προϊόντα και λύσεις είναι αρκετά ισχυρά ώστε να εξαλείψουν όλα τα στάδια του κύκλου ζωής τους. Μπορείτε να συνδυάσετε την απολύμανση για κατσαρίδες με άλλες υπηρεσίες όπως οι απεντομώσεις και οι μυοκτονίες. Σε περίπτωση που χρειάζεστε άμεση βοήθεια, τότε μπορείτε να επιλέξετε μια υπηρεσία την ίδια ημέρα.

Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για τις απολυμάνσεις είναι ασφαλή και πιστοποιημένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Συγκεκριμένα για την απολύμανση για κατσαρίδες χρησιμοποιούμε ειδικά εντομοκτόνα ψεκασμού, υποκαπνισμού και γέλης (τζελ). Μετά από κάθε εφαρμογή σας δίνονται οι απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες για την ασφάλεια και την υγιεινή του χώρου σας. Σας ενημερώνουμε επίσης για επιπρόσθετες ενέργειες που πιθανόν να απαιτούνται, όπως για παράδειγμα επαναληπτική απολύμανση, σε περίπτωση υπερπληθυσμού παρασίτων. Χάρη στην πολύχρονη πείρα και την τεχνογνωσία μας θα απαλείψουμε το πρόβλημα με τις κατσαρίδες ριζικά και αποτελεσματικά. Με την ολοκλήρωση κάθε εφαρμογής, χορηγείται το απαραίτητο πιστοποιητικό παρασιτοκτονίας στο οποίο αναγράφονται οι ενέργειες που εκτελέστηκαν, καθώς και οι δραστικές ουσίες που χρησιμοποιήθηκαν.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Τα μικρά μυρμήγκια είναι σαφώς αθώα διότι δεν μεταφέρουν ασθένειες, είναι όμως πολύ ενοχλητική η παρουσία τους στο χώρο μας. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι ικανά να τριγυρίζουν και να μπαινοβγαίνουν στα σκεύη και τα μπολ με τα τρόφιμά μας και στα ντουλάπια μας. Όταν δημιουργούν φωλιές σε κάποιο χώρο, κατοικούν χιλιάδες μιας και τα μυρμήγκια είναι γνωστό ότι φτιάχνουν πολύ μεγάλες αποικίες. Οι προϋποθέσεις για την εγκατάστασή τους είναι η τροφή και το νερό. Η φωλιά των μυρμηγκιών στη δομή της, μοιάζει πάρα πολύ με τη δική μας κοινωνία. Αποτελείται από τη βασίλισσά της, (κάποιες φορές, περισσότερες από μία), τα αρσενικά, τα θηλυκά, τα αυγά και τις προνύμφες. Τα ενήλικα μυρμήγκια δουλεύουν πολύ σκληρά ειδικά για την ανίχνευση της τροφής. Προστατεύουν πάρα πολύ τη βασίλισσά τους την οποία την έχουν καλά κρυμμένη μέσα στην αποικία τους. Η απολύμανση για μυρμήγκια θέλει ειδικό χειρισμό μιας και τα έντομα αυτά είναι πανέξυπνα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Στο εμπόριο υπάρχουν πάρα πολλά εντομοκτόνα σκευάσματα για την απολύμανση για μυρμήγκια. Δεν είναι όμως τόσο ασφαλή και αποτελεσματικά. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με μυρμήγκια στο χώρο σας, σας προτείνουμε να καλέσετε μια επαγγελματική εταιρεία απολυμάνσεων. Οι τεχνικοί μας θα εντοπίσουν την αποικία, αφού διαθέτουν τεράστια πείρα στις απολυμάνσεις. Με ψεκασμό και την τοποθέτηση τζελ σε καίρια σημεία, θα σας λύσουν το πρόβλημα χωρίς εσείς να ταλαιπωρηθείτε καθόλου. Το αποτέλεσμα θα είναι να εξοντωθούν όλα τα μυρμήγκια της αποικίας. Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα και γρήγορα εφόσον τα προϊόντα μας είναι τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην ευρωπαϊκή αγορά. Τα ισχυρά αυτά φάρμακα έχουν την ιδιότητα να προσελκύουν και να ξεγελούν τα πανέξυπνα μυρμήγκια καθώς παραπέμπουν σε πολύ δελεαστικές τροφές. Στην πραγματικότητα όμως, μεταφέρουν στην αποικία πολύ ισχυρές δόσεις εντομοκτόνου οι οποίες τα εξοντώνουν και σας απαλλάσσουν ριζικά από αυτά.

Απολύμανση για κουνούπια

Κουνούπια: μικροσκοπικά πετούμενα έντομα που μας επισκέπτονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η υγρασία και τα ζεστά κλίματα είναι ο νούμερο 1 παράγοντας που θα τα προσελκύσει. Η παρουσία τους είναι πάρα πολύ ενοχλητική σε κάθε άνθρωπο. Ιδιαίτερα τα θηλυκά επειδή τσιμπάνε προκειμένου να τραφούν από το αίμα μας. Τα τσιμπήματά τους μας προκαλούν εξανθήματα που προκαλούν κνησμό. Επίσης, θέτουν σε κίνδυνο και την υγεία μας αφού μπορεί να μας μεταδώσουν διάφορες ασθένειες όπως τον ιό του δυτικού Νείλου που σίγουρα τον έχετε ακουστά. Τα κουνούπια έλκονται πολύ από τα στάσιμα νερά και γι αυτό θα τα συναντήσουμε σε μεγάλο πληθυσμό όπου υπάρχουν λίμνες, ποτάμια και ρυάκια. Η καταπολέμησή τους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Επειδή πετάνε είναι δύσκολο να εξοντωθούν, μπορούμε όμως να περιορίσουμε τον αριθμό τους κάνοντας συχνή απολύμανση. Συνίσταται κυρίως κατά τη θερινή περίοδο όπου το φαινόμενο λόγω κλίματος παρουσιάζει έξαρση.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τακτική απολύμανση για κουνούπια σε κάθε χώρο και σε κάθε κτίριο. Οι τεχνικοί της είναι όλοι εξειδικευμένοι στις απολυμάνσεις και πάρα πολύ έμπειροι. Με τεχνικές φιλικές προς το περιβάλλον, επιτυγχάνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι ψεκασμοί που εφαρμόζονται γίνονται με ειδικά σκευάσματα – απωθητικά για τα κουνούπια που όμως δεν θέτουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία και την υγεία των κατοικίδιών σας. Συνιστούμε η απολύμανση για κουνούπια να ξεκινά τους ανοιξιάτικους μήνες όταν ζεσταίνει ο καιρός και να λαμβάνει χώρα κάθε 20 – 25 μέρες το καλοκαίρι. Φροντίζοντας γι αυτό, είναι στην ευχάριστη θέση να σας προτείνει συμβόλαια τακτικής απολύμανσης με βάση πάντα τις δικές σας ανάγκες και χωρίς μεγάλο οικονομικό κόστος. Η καλή φήμη της εταιρείας μας, κρίνεται πάντοτε εκ του αποτελέσματος και είμαστε στην ευχάριστη θέση οι πελάτες μας, να μας προτείνουν για τα άριστα αποτελέσματα που τους προσφέρουμε.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Όσο πιο γρήγορα καταλάβετε ότι έχουν κάνει εισβολή στο χώρο σας κοριοί, τόσο το καλύτερο. Όταν τα έντομα αυτά καταλάβουν κάποιο χώρο, πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα. Οι κοριοί δεν πετάνε όμως έχουν την ιδιότητα να σκαρφαλώνουν. Άρα δεν ισχύει ο ισχυρισμός πολλών που λένε ότι οι κοριοί περιορίζονται στο χώρο της κρεβατοκάμαρας. Οι κοριοί είναι ικανοί να φωλιάσουν και να κατοικήσουν στα πιο απρόβλεπτα μέρη. Σε ρωγμές τοίχων, μέσα σε χαραμάδες επίπλων, στα ταβάνια, σε ξύλινες κορνίζες, σε στρώματα, ψευδοροφές, σοβατεπί κτλ. Το δύσκολο στην περίπτωσή τους είναι να τους καταλάβουμε έγκαιρα. Ο λόγος είναι ότι τα τσιμπήματά τους δεν τα καταλαβαίνουμε αμέσως. Οι κοριοί δεν τσιμπάνε την ημέρα, είναι αδρανείς. Ξυπνάνε τη νύχτα για τροφή όταν εμείς κοιμόμαστε. Τα σημάδια από τα τσιμπήματα μοιάζουν με αυτά του κουνουπιού και παρουσιάζουν κι αυτά φαγούρα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Αν και εφόσον τους αντιληφθείτε στο σπίτι σας και γενικότερα στο χώρο σας, θα χρειαστείτε τη βοήθεια των ειδικών επειδή μόνο έτσι θα απαλλαγείτε. Ερασιτεχνικές και οικιακές λύσεις για την απολύμανση για κοριούς, δυστυχώς, δεν υπάρχουν. Για την εξόντωσή τους, χρειάζονται ισχυρά εντομοκτόνα που μόνο μια εταιρεία απολυμάνσεων έχει την άδεια να χρησιμοποιήσει. Η εταιρεία μας εξυπηρετεί κάθε κτίριο και κάθε χώρο. Τα εξαιρετικά έμπειρα συνεργεία της σε συνδυασμό με τα πιστοποιημένα και απολύτως ασφαλή προϊόντα κατά των κοριών, σας προσφέρουν άμεση και αποτελεσματική απολύμανση για κοριούς. Καλέστε μας και οι συνεργάτες της θα σας εξυπηρετήσουν λύνοντάς σας κάθε απορία.

Απολύμανση για ψύλλους

Οι ψύλλοι είναι έντομα που θα τα συναντήσουμε συχνότερα σε χώρους που συνωστίζονται πολλοί άνθρωποι. Έχουν πολύ μικρό μέγεθος και έχουν την ιδιότητα να κάνουν μεγάλα άλματα και τρέφονται με το αίμα του ξενιστή τους. Ξενιστής του ψύλλου είναι κυρίως η γάτα χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο όμως, να είναι ο σκύλος και ο άνθρωπος. Οι ψύλλοι ζουν συνήθως σε στρατόπεδα, ξενοδοχεία και σε σπίτια όπου υπάρχουν κατοικίδια. Τα τσιμπήματά τους περιγράφονται σαν το τρύπημα καρφίτσας και γίνονται επί τόπου αισθητά. Τα σημάδια που αφήνουν είναι μικρά, κόκκινα και παρουσιάζουν κνησμό. Δηλαδή όπως ακριβώς τσιμπάει το κουνούπι. Οι ψύλλοι είναι επικίνδυνοι για την υγεία γιατί μπορεί να προκαλέσουν στο δέρμα φλεγμονές και στον οργανισμό αλλεργικές αντιδράσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι φορείς παθογόνων οργανισμών και βακτηριδίων που προκαλούν λοιμώξεις.

Τα στάδια ζωής του ψύλλου είναι τρία, αυγό, προνύμφη και ενήλικας ψύλλος. Φωλιάζουν οπουδήποτε, μέσα σε ντουλάπες και συρτάρια, στρώματα, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, καναπέδες κτλ. Το καλό με τους ψύλλους είναι ότι μπορεί να γίνουν εύκολα αντιληπτοί. Η απολύμανση για ψύλλους γίνεται με τη μέθοδο της εκνέφωσης. Είμαστε η καταλληλότερη για να σας απαλλάξει από τους ενήλικες ψύλλους και τα αυγά τους. Με ειδικά προϊόντα απολύμανση για ψύλλους που είναι ασφαλή και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εξελιγμένες τεχνικές, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη και εγγυημένη οριστική λύση απέναντι στους ψύλλους.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι είναι ιδιαίτερα καταστροφικά παράσιτα. Είναι γνωστό ότι τρώνε τα πάντα και απειλούν την υγεία μας μεταφέροντας πάμπολλες ασθένειες. Σε μερικές τροπικές χώρες οι ασθένειες που μεταφέρουν και μεταδίδουν τα ποντίκια είναι πρωτευούσης σημασίας για τη δημόσια υγεία. Επίσης, τα τρωκτικά μεταδίδουν ασθένειες και στα κατοικίδια ζώα. Τα ποντίκια μολύνουν τα τρόφιμα και καταστρέφουν, όχι μόνο, σοδειές και καλλιέργειες αλλά και σε κτιριακές εγκαταστάσεις εφόσον είναι παμφάγα. Τα κοφτερά τους δόντια είναι ικανά να μασήσουν ακόμα και ατσάλι. Είναι σκοτεινοί τύποι και τα περιβάλλοντα που ζουν και αναπτύσσονται δεν είναι τα πιο καθαρά. Μιλάμε φυσικά για αποχετευτικά δίκτυα και βόθρους. Συνήθως από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα. Βγαίνουν στην επιφάνεια προς αναζήτηση τροφής και μπορεί να επεκταθούν οπουδήποτε. Μέσα σε σπίτια, σε αποθήκες, σε καταστήματα, γενικότερα παντού. Σίγουρα αν τα δείτε στο χώρο σας θα πρέπει να δράσετε πάρα πολύ άμεσα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι μόνοι σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα καταφέρετε κάτι. Η απολύμανση για ποντίκια απαιτεί εμπειρία και εξειδικευμένα συνεργεία. Είμαστε η καταλληλότερη εταιρεία που θα σας βοηθήσει να τα ξεφορτωθείτε. Οι τεχνικοί της είναι πάρα πολύ έμπειροι. Θα έρθουν γρήγορα στο χώρο σας και θα τον επιθεωρήσουν. Με τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτουν, θα ανακαλύψουν εύκολα φωλιές και κρυψώνες και εν συνεχεία, θα τοποθετήσουν χάρτινους ή πλαστικούς δολωματικούς σταθμούς ή μεταλλικούς σταθμούς με κόλλα, αναλόγως το χώρο και την περίπτωση. Όσον αφορά αποχετεύσεις, βόθρους και φρεάτια, η απολύμανση θα γίνει με ειδικά καπνιστικά προϊόντα. Όλα τα φάρμακα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πολύ τοξικά για όλων των ειδών τα ποντίκια και τρωκτικά. Κάθε απολύμανση για ποντίκια συνοδεύεται με το απαραίτητο πιστοποιητικό μυοκτονίας, στο οποίο αναφέρονται οι μέθοδοι που εφαρμόστηκαν και τα σκευάσματα που χρησιμοποιήθηκαν.

Απολύμανση για κορωνοϊό

Ο covid-19 μπήκε στη ζωή μας στα τέλη του Δεκέμβρη του 2019. Επειδή η διασπορά του γίνεται με ταχύ ρυθμό, σύντομα εξελίχθηκε σε πανδημία. Ξεκίνησε από την πόλη Γιουχάν της Κίνας και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την υφήλιο. Χιλιάδες κρούσματα καθημερινά από τον καινούριο ιό και επιστήμονες που μας ενημερώνουν καθημερινά για την κατάσταση της πανδημίας και προτείνουν μέτρα αντιμετώπισής της. Ο νέος κορωνοϊός προκαλεί προβλήματα και λοίμωξη στο αναπνευστικό σύστημα. Όπως κάθε ιός μεταδίδεται με την απελευθέρωση σταγονιδίων κατά το φτέρνισμα ή το βήξιμο. Η απολύμανση για κορωνοϊό είναι μια απαραίτητη διαδικασία που θα πρέπει να εφαρμόζεται σε κάθε χώρο. Με την εφαρμογή της, καταπολεμώνται και εξοντώνονται σε μεγάλο βαθμό ιοί, βακτήρια και μικρόβια. Στις μέρες του κορωνοϊού, αντιλαμβάνεστε ότι η συχνή εφαρμογή της είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Απολύμανση για κορωνοϊό εκτός από τα σπίτια, επιβάλλεται ειδικότερα σε χώρους μαζικής συγκέντρωσης όπως παραδείγματος χάριν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα εμπορικά κέντρα, τα σχολεία, οι παιδικοί σταθμοί κτλ. Για μια ποιοτική και σωστή απολύμανση, απευθυνθείτε σε εμάς. Η εμπειρία της σε μικροβιοκτονίες και απολυμάνσεις την καθιστά μία από τις καλύτερες στο λεκανοπέδιο Αττικής. Λόγω της ευαισθησίας και της οικολογικής της συνείδησης, χρησιμοποιεί προϊόντα και μεθόδους που είναι απολύτως ασφαλή για ανθρώπους, ζώα και περιβάλλον. Είναι όμως όλα 100% αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση βακτηρίων, ιών και μικροβίων. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να τηρήσουμε ευλαβικά όλα τα μέτρα ώστε να θωρακίσουμε την υγεία τη δική μας και των αγαπημένων μας προσώπων. Πολύτιμος σύμμαχος στη μάχη έναντι του κορωνοϊού και η εταιρεία μας.