Publisher Profile

Αποφράξεις Αργυρούπολη

Αποφράξεις Αργυρούπολη

Αποφράξεις Αργυρούπολη

Αποφράξεις Αργυρούπολη

Η Αποφράξεις Αργυρούπολη ιδρύθηκε το 1970, παρέχοντας υπηρεσίες αποφράξεων, καθαρισμού και συντήρησης των αποχετευτικών δικτύων στον οικιακό, δημόσιο και επιχειρηματικό τομέα στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων Αττικής.

Η Αποφράξεις Αργυρούπολη είναι μια 40ετής επιχείρηση που παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων σε εμπορικούς και οικιακούς πελάτες. Παρέχουμε ποιοτική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες κάθε μέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, όλο τον χρόνο για να καθαρίσουμε και να επιλύσουμε το ζήτημα των βουλωμένων αποχετεύσεων ή να παράσχουμε αξιόπιστες και προγραμματισμένες προληπτικές συντηρήσεις. Δουλεύουμε με ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων εξοπλισμών και μηχανημάτων και είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητά μας, την έντονη εργασιακή ηθική και τις έντιμες επιχειρηματικές πρακτικές. Για ποιότητα και αξιόπιστη υπηρεσία καλέστε την Αποφρακτική Αργυρούπολης για:

  • αποφράξεις και καθαρισμό φρεατίων, σιφονιών, αποχετεύσεων, λεκανών, μπανιέρων, νιπτήρων, κάθετων στηλών κουζινών και τουαλετών
  • δυνατότητα χρήσης κάμερας , μηνιαίες συντηρήσεις και αντλήσεις υδάτων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

κοντά σας σε 15’

Προσφέρουμε υπηρεσίες αποχετεύσεων σε κατοικίες, επιχειρήσεις, νοσοκομεία, σχολεία, γραφεία, καταστήματα, πολυκατοικίες, κ.α. Μπορείτε να έχετε πίστη στις ικανότητες των άριστα καταρτισμένων τεχνικών μας. Είναι πάντα σε αναμονή για να επιλύσουν κάθε αποχετευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Δουλεύουμε με τα υψηλότερα πρότυπα, ανεξάρτητα από το είδος ή το μέγεθος της εργασίας που διαχειριζόμαστε. Ως πρωτοπόροι στον τομέα των συστημάτων των αποχετεύσεων έχουμε εστιάσει την επένδυσή μας σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Θα επιδιορθώσουμε προβλήματα γρήγορα και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας εξοικονομώντας σε εσάς, χρόνο και χρήματα.

Η Αποφράξεις Αργυρούπολη είναι αφοσιωμένη στη λεπτομέρεια σε ότι και αν κάνει

Είμαστε υπερήφανοι για τις παροχές μας και τις σχέσεις με τους πελάτες μας. Διατηρούμε μαζί τους επικοινωνία και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών μας. Από τη στιγμή της πρώτης επαφής, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες σας. Εργαζόμαστε για να λύσουμε το πρόβλημά σας με την ελάχιστη αναστάτωση.

Με έδρα το Παλαιό Φάληρο, η Αποφράξεις Αργυρούπολη χρησιμοποιώντας όλα τα υπερσύγχρονα πιεστικά και ριζοκοπτικά μηχανήματα και κάμερες, προσφέρει σε όλους τους πελάτες μας ασύγκριτης ποιότητας υπηρεσίες. Απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιού δαπέδου, άντληση καθαρών και ακάθαρτων υδάτων, διάγνωση με κάμερα, κ.α.

Διάγνωση με κάμερα που βρέθηκαν ρίζες από την Αποφράξεις Αργυρούπολη

Διάγνωση με κάμερα που βρέθηκαν ρίζες από την Αποφράξεις Αργυρούπολη

Οι τεχνικοί που απαρτίζουν τα συνεργεία μας αντικατοπτρίζουν την ακεραιότητα, τον επαγγελματισμό και τις ικανότητές μας. Οι εργαζόμενοι μας εκπαιδεύονται συνεχώς εξασφαλίζοντας έτσι το υψηλότερο επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών. Έχουμε τις ικανότητες, τις γνώσεις και την πείρα, όπου σε συνδυασμό με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό, μας δίνουν τη δυνατότητα να χειριστούμε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζετε με τις αποχετεύσεις σας. Έχουμε αφοσιωθεί στην δουλειά μας και πιστεύουμε ότι οι δεξιότητες και οι γνώσεις που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, χρειάζεται συνεχώς να ανανεώνονται και να γίνονται ακόμη καλύτερες.

Οι πιο συνηθισμένες αιτίες ενός φράγματος είναι οι ρίζες των δέντρων. Οι σωλήνες σας ρέουν υπόγεια, καθώς οι ρίζες των δέντρων μπορούν να μπλοκάρουν τη ροή. Οι ρίζες θα διεισδύσουν στις γραμμές αποχέτευσης που τρέχουν από το σπίτι στο δημόσιο δίκτυο. Ένας φραγμένος αποχετευτικός αγωγός θα προκαλέσει υπερχείλιση στο σπίτι σας. Θα σας βοηθήσουμε να αποφύγετε κάτι τέτοιο, καθώς και πολλά άλλα προβλήματα των αποχετευτικών δικτύων.

Στόχος της Αποφράξεις Αργυρούπολη είναι να προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση και πολλά χαμόγελα στους πελάτες μας. Η δουλειά μας και το αποτέλεσμα είναι σαφώς εγγυημένη και οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας ευγενικοί και συνάμα αποτελεσματικοί.

Καθαρισμός Αποχέτευσης Αργυρούπολη

Οι υπηρεσίες αποχετευτικών εγκαταστάσεων της Αποφράξεις Αργυρούπολη παρέχουν καθαρισμό αποχετεύσεων με υδροβολή με νερό υψηλής πίεσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων με υδροβολή είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός εάν έχετε μια γραμμή αποχέτευσης που έχει φράξει με την πάροδο του χρόνου με υπολείμματα βαρέως τύπου, όπως λίπος, σαπούνι ή άμμο. Μετά από πολλά χρόνια, αυτά τα αντικείμενα συσσωρεύονται στις αποχετεύσεις σας και τελικά φράζουν το σωλήνα έτσι ώστε να αποστραγγίζονται μόνο μερικώς ή να αποστραγγίζονται πολύ αργά. Συχνά λαμβάνουμε κλήσεις από τους ιδιοκτήτες σπιτιών που έχουν προσπαθήσει μάταια να καθαρίσουν τις αποχετεύσεις τους με διάφορους τρόπους και μετά από ένα πέρασμα με καθαρισμό της αποχέτευσης με υδροβολή από την Αποφράξεις Αργυρούπολη το πρόβλημα επιλύεται!

Μερικές φορές το μπλοκάρισμα μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί. Εάν έχετε μια αποχέτευση που βουλώνει συνεχώς να καλέσετε την Αποφραξεις Αργυρουπολη. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ειδική κάμερα διάγνωσης της αποχέτευσης και θα βρούμε την εμπλοκή και την αιτία της.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΦΥΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΦΥΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας μικρής, ψηφιακής κάμερας κάτω από την αποχέτευση για να μάθετε πόση συσσώρευση υπάρχει και εάν υπάρχουν προβλήματα ρίζας δέντρου. Η έγχρωμη, αδιάβροχη κάμερα υψηλής ανάλυσης έχει έναν εντοπιστή για να καθορίσει ακριβώς πού είναι το μπλοκάρισμα έτσι ώστε να μπορεί να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος που ξοδεύεται για να ξεβουλώσετε την αποχέτευσή σας. Αυτές οι επιθεωρήσεις αποχέτευσης μπορούν να βρουν και άλλα προβλήματα, όπως σπασμένους ή ραγισμένους σωλήνες.

Υπηρεσίες δικτύων αποχέτευσης της Αποφραξεις Αργυρουπολη:

  • Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή
  • Επιθεωρήσεις αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης
  • Υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης 24/7
  • Υπηρεσίες για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους
  • Εξειδικευμένα προγράμματα τακτικής, προληπτικής συντήρησης των αποχετεύσεων
  • Καθαρισμός για όλους τους σωλήνες όλων των διαμέτρων

Εάν είστε ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου ή γενικά επιχείρησης μαζικής εστίασης μπορούμε να αναζωογονήσουμε ξανά το σύστημα αποχέτευσης σε νέες συνθήκες με το σύστημα καθαρισμού υδροβολής. Αυτό το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα απομακρύνει τη συσσώρευση λίπους, ελαίων, τα υπολείμματα τροφίμων και τη λάσπη, ακόμη και μεγάλα συντρίμμια από το αποχετευτικό σύστημά σας, εξασφαλίζοντας ότι οι σωλήνες σας ρέουν ελεύθερα.

Διατίθενται ειδικά προγράμματα τακτικής, προληπτικής συντήρησης των αποχετεύσεων. Ζητήστε λεπτομέρειες.

Οι έμπειροι τεχνικοί θα καθαρίσουν τις αποχετεύσεις σας και η ομάδα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης μας θα κάνει το καλύτερο για να σας παρέχουμε την ανώτερη παροχή υπηρεσιών. Κάθε τεχνικός είναι εξειδικευμένος εμπειρογνώμονας καθαρισμού αποχετεύσεων και έχει αποδεδειγμένη εμπειρία, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι η κατάστασή σας αντιμετωπίζεται από έναν άψογο επαγγελματία.

Πληροφορίες περιοχής Αργυρούπολης

Η Αργυρούπολη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης του Νοτίου Τομέα Αθηνών, 9 χλμ. νοτιοανατολικά του κέντρου της Αθήνας, στις νότιες παρυφές του Υμηττού, έκτασης περίπου 8 τετ.χλμ. Συνορεύει με τους δήμους της Γλυφάδας, του Αλίμου και της Ηλιούπολης. Χωροταξικά έχει αναπτυχθεί νοτιοανατολικά του κέντρου της Αθήνας και βόρεια της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Από τον Ιούλιο του 2013, η Αργυρούπολη εξυπηρετείται από τον ομώνυμο σταθμό του μετρό της Αθήνας, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη κεντρική πλατεία της πόλης. Στο παρελθόν, η Αργυρούπολη αποτελούσε αυτόνομο δήμο, από το 2011 όμως αποτελεί δημοτική κοινότητα και έδρα του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Η Αργυρούπολη και το Ελληνικό έχουν αναδειχθεί σε ιδιαίτερα δημοφιλή προάστια εξαιτίας της προνομιακής θέσης τους πάνω στο βουνό και δίπλα στη θάλασσα (τα όρια της Αργυρούπολης φτάνουν μέχρι την αρχή του δάσους όπου η οικιστική ανάπτυξη συνεχίζει ομαλά και υπάρχουν υποδομές, σχολεία και χώροι άθλησης και αθλητισμού, ενώ τα όρια του Ελληνικού φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, όπου βρίσκεται το αθλητικό κέντρο “Άγιος Κοσμάς” και το παλιό αεροδρόμιο).

wikipedia

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Αργυρούπολη Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Αργυρούπολη –210 981 9999
Απόφραξη Νεροχύτη Αργυρούπολη –210 981 9999
Απόφραξη Υδροροής Αργυρούπολη –210 981 9999
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αργυρούπολη –210 981 9999
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Αργυρούπολη –210 981 9999
Καθαρισμός Φρεατίων Αργυρούπολη –210 981 9999
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –210 981 9999
 Μηνιαίες Συντηρήσεις Αργυρούπολη –210 981 9999
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Αργυρούπολη –210 981 9999

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 981 9999

Σας προσκαλούμε να μας καλέσετε για να απαντήσουμε και να λύσουμε κάθε σας απορία. Περιηγηθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες και για να μάθετε τα πάντα για εμάς. Η Αποφράξεις Αργυρούπολη ειδικεύεται σε όλες τις πτυχές του κλάδου των αποχετευτικών δικτύων και θεωρείται ειδική στον τομέα. Αν ψάχνετε για κάποια εταιρεία που είναι αξιόπιστη και ειλικρινής απέναντί σας, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε. Στόχος μας είναι η 100% ικανοποίησή σας.

Top