Publisher Profile

Αποφράξεις Αργυρούπολη

Αποφράξεις Αργυρούπολη

Αποφράξεις Αργυρούπολη

Η Αποφράξεις Αργυρούπολη ιδρύθηκε το 1970, παρέχοντας υπηρεσίες αποφράξεων, καθαρισμού και συντήρησης των αποχετευτικών δικτύων στον οικιακό, δημόσιο και επιχειρηματικό τομέα στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων Αττικής.

Προσφέρουμε υπηρεσίες αποχετεύσεων σε κατοικίες, επιχειρήσεις, νοσοκομεία, σχολεία, γραφεία, καταστήματα, πολυκατοικίες, κ.α. Μπορείτε να έχετε πίστη στις ικανότητες των άριστα καταρτισμένων τεχνικών μας. Είναι πάντα σε αναμονή για να επιλύσουν κάθε αποχετευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Δουλεύουμε με τα υψηλότερα πρότυπα, ανεξάρτητα από το είδος ή το μέγεθος της εργασίας που διαχειριζόμαστε. Ως πρωτοπόροι στον τομέα των συστημάτων των αποχετεύσεων έχουμε εστιάσει την επένδυσή μας σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να επιδιορθώσουμε προβλήματα γρήγορα και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας εξοικονομώντας σε εσάς, χρόνο και χρήματα.

Η Αποφράξεις Αργυρούπολη είναι αφοσιωμένη στη λεπτομέρεια σε ό,τι και αν κάνει. Είμαστε υπερήφανοι για τις παροχές μας και τις σχέσεις με τους πελάτες μας, με τους οποίους διατηρούμε επικοινωνία και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών μας. Από τη στιγμή της πρώτης επαφής, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες σας και εργαζόμαστε για να λύσουμε το πρόβλημά σας με την ελάχιστη αναστάτωση.

Με έδρα το Παλαιό Φάληρο, η Αποφράξεις Αργυρούπολη χρησιμοποιώντας όλα τα υπερσύγχρονα πιεστικά και ριζοκοπτικά μηχανήματα και κάμερες, προσφέρει σε όλους τους πελάτες μας ασύγκριτης ποιότητας υπηρεσίες. Απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιού δαπέδου, άντληση καθαρών και ακάθαρτων υδάτων, διάγνωση με κάμερα, κ.α.

Οι τεχνικοί που απαρτίζουν τα συνεργεία μας αντικατοπτρίζουν την ακεραιότητα, τον επαγγελματισμό και τις ικανότητές μας. Οι εργαζόμενοι μας εκπαιδεύονται συνεχώς εξασφαλίζοντας έτσι το υψηλότερο επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών. Έχουμε τις ικανότητες, τις γνώσεις και την πείρα, όπου σε συνδυασμό με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό, μας δίνουν τη δυνατότητα να χειριστούμε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζετε με τις αποχετεύσεις σας. Έχουμε αφοσιωθεί στην δουλειά μας και πιστεύουμε ότι οι δεξιότητες και οι γνώσεις που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, χρειάζεται συνεχώς να ανανεώνονται και να γίνονται ακόμη καλύτερες.

Στόχος της Αποφράξεις Αργυρούπολη είναι να προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση και πολλά χαμόγελα στους πελάτες μας. Η δουλειά μας και το αποτέλεσμα είναι σαφώς εγγυημένη και οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας ευγενικοί και συνάμα αποτελεσματικοί.

Καθαρισμός Αποχέτευσης Αργυρούπολη

Οι υπηρεσίες αποχετευτικών εγκαταστάσεων της Αποφράξεις Αργυρούπολη παρέχουν καθαρισμό αποχετεύσεων με υδροβολή με νερό υψηλής πίεσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων με υδροβολή είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός εάν έχετε μια γραμμή αποχέτευσης που έχει φράξει με την πάροδο του χρόνου με υπολείμματα βαρέως τύπου, όπως λίπος, σαπούνι ή άμμο. Μετά από πολλά χρόνια, αυτά τα αντικείμενα συσσωρεύονται στις αποχετεύσεις σας και τελικά φράζουν το σωλήνα έτσι ώστε να αποστραγγίζονται μόνο μερικώς ή να αποστραγγίζονται πολύ αργά. Συχνά λαμβάνουμε κλήσεις από τους ιδιοκτήτες σπιτιών που έχουν προσπαθήσει μάταια να καθαρίσουν τις αποχετεύσεις τους με διάφορους τρόπους και μετά από ένα πέρασμα με καθαρισμό της αποχέτευσης με υδροβολή από την Αποφράξεις Αργυρούπολη το πρόβλημα επιλύεται!

ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΦΥΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΦΥΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Μερικές φορές το μπλοκάρισμα μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί. Εάν έχετε μια αποχέτευση που βουλώνει συνεχώς να καλέσετε την Αποφραξεις Αργυρουπολη. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ειδική κάμερα διάγνωσης της αποχέτευσης και θα βρούμε την εμπλοκή και την αιτία της.

Η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας μικρής, ψηφιακής κάμερας κάτω από την αποχέτευση για να μάθετε πόση συσσώρευση υπάρχει και εάν υπάρχουν προβλήματα ρίζας δέντρου. Η έγχρωμη, αδιάβροχη κάμερα υψηλής ανάλυσης έχει έναν εντοπιστή για να καθορίσει ακριβώς πού είναι το μπλοκάρισμα έτσι ώστε να μπορεί να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος που ξοδεύεται για να ξεβουλώσετε την αποχέτευσή σας. Αυτές οι επιθεωρήσεις αποχέτευσης μπορούν να βρουν και άλλα προβλήματα, όπως σπασμένους ή ραγισμένους σωλήνες.

Υπηρεσίες δικτύων αποχέτευσης της Αποφραξεις Αργυρουπολη:

  • Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή
  • Επιθεωρήσεις αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης
  • Υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης 24/7
  • Υπηρεσίες για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους
  • Εξειδικευμένα προγράμματα τακτικής, προληπτικής συντήρησης των αποχετεύσεων
  • Καθαρισμός για όλους τους σωλήνες όλων των διαμέτρων

Εάν είστε ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου ή γενικά επιχείρησης μαζικής εστίασης μπορούμε να αναζωογονήσουμε ξανά το σύστημα αποχέτευσης σε νέες συνθήκες με το σύστημα καθαρισμού υδροβολής. Αυτό το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα απομακρύνει τη συσσώρευση λίπους, ελαίων, τα υπολείμματα τροφίμων και τη λάσπη, ακόμη και μεγάλα συντρίμμια από το αποχετευτικό σύστημά σας, εξασφαλίζοντας ότι οι σωλήνες σας ρέουν ελεύθερα.

Διατίθενται ειδικά προγράμματα τακτικής, προληπτικής συντήρησης των αποχετεύσεων. Ζητήστε λεπτομέρειες.

Οι έμπειροι τεχνικοί θα καθαρίσουν τις αποχετεύσεις σας και η ομάδα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης μας θα κάνει το καλύτερο για να σας παρέχουμε την ανώτερη παροχή υπηρεσιών. Κάθε τεχνικός είναι εξειδικευμένος εμπειρογνώμονας καθαρισμού αποχετεύσεων και έχει αποδεδειγμένη εμπειρία, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι η κατάστασή σας αντιμετωπίζεται από έναν άψογο επαγγελματία.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Αργυρούπολη Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Αργυρούπολη –210 981 9999
Απόφραξη Νεροχύτη Αργυρούπολη –210 981 9999
Απόφραξη Υδροροής Αργυρούπολη –210 981 9999
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αργυρούπολη –210 981 9999
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Αργυρούπολη –210 981 9999
Καθαρισμός Φρεατίων Αργυρούπολη –210 981 9999
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –210 981 9999
 Μηνιαίες Συντηρήσεις Αργυρούπολη –210 981 9999
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Αργυρούπολη –210 981 9999

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 981 9999

Top