ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

24 ώρες - 365 ημέρες - Υπηρεσίες από 15 ευρώ!

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Δεν έχει σημασία πόσο άσχημα έχουν βουλώσει οι αποχετεύσεις σας. Είστε μια τοπική επιχείρηση, ιδιώτης ή δημόσιος χώρος; Η προσωπική και επαγγελματική εξυπηρέτηση της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» θα είναι αυτή που χρησιμοποιείτε και θα μας προτείνετε ξανά ανεπιφύλακτα. Για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες απολαμβάνουμε να προσφέρουμε σε κάθε είδους οίκημα υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων.

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι, εορτές και αργίες!

Επεμβαίνουμε άμεσα σε οποιαδήποτε περίπτωση!

Παρέχουμε στον κάθε πελάτη τον σεβασμό που του αξίζει. Οι τεχνικοί στην Αποφράξεις Ηλιούπολη είναι προσηλωμένοι στην ποιότητα εργασίας στον κλάδο των αποχετεύσεων. Στην 100% ικανοποίηση του πελάτη σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Τα μηχανήματα που διαθέτουν τα φορτηγά των συνεργείων μας είναι προηγμένης τεχνολογίας. Να είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να λάβετε την 100% ικανοποίηση. Σας εγγυόμαστε για αυτό! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Μάθετε πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και για την ομάδα μας η οποία αποτελείται από έμπειρους, αξιόπιστους επαγγελματίες – 210 9847217.

Η ικανοποίησή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και μεγάλες εορτές. Το προσωπικό του γραφείου μας είναι πάντα ευγενικό. Εργαζόμαστε σκληρά για να σας βοηθήσουμε και να επιλύσουμε όλα σας τα προβλήματα. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970. Από τότε προσφέρει τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης των δικτύων των αποχετεύσεων στην περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής. Η πολύχρονη εμπειρία μας σημαίνει ότι θα λάβετε μόνο τα υψηλότερα πρότυπα παρεχόμενων υπηρεσιών. Για οποιοδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει στο αποχετευτικό σας δίκτυο καλέστε μας.

Είμαστε άμεσα κοντά σας. Αγαπάμε και είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας. Αυτό φαίνεται στα δικά σας χαμόγελα και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Εμπιστευτείτε μας, θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ σήμερα και πραγματοποιήστε έναν καθαρισμό των αποχετεύσεων. Θα είστε ικανοποιημένοι από τους τεχνικούς μας που θα φτάσουν αμέσως στην κατοικία σας και θα φροντίσουν με ασφάλεια τους αποχετευτικούς αγωγούς αποχέτευσης σας για να αποφύγετε τυχόν ζημιές.

Εξυπηρετούμε κάθε είδους οίκημα

 • Σχολεία
 • Οικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Στρατόπεδα
 • Νοσοκομεία
 • Πλοία
 • Επιχειρήσεις
 • Εργοστάσια
 • Καταστήματα
 • Γυμναστήρια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ χρησιμοποιώντας όλα τα υπερσύγχρονα πιεστικά και ριζοκοπτικά μηχανήματα και κάμερες, προσφέρει σε όλους τους πελάτες μας ασύγκριτης ποιότητας υπηρεσίες. Απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιού δαπέδου, άντληση καθαρών και ακάθαρτων υδάτων, διάγνωση με κάμερα, κ.α.

Μία από τις πιο κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά ένας τεχνικός αποχετευτικών συστημάτων είναι ένας φραγμένο αγωγός. Ο επαγγελματικός καθαρισμός αποχέτευσης της Αποφράξεις Ηλιούπολη είναι ο καλύτερος τρόπος για να διορθωθεί η κατάσταση και να βοηθήσει στην πρόληψη πιθανών προβλημάτων που θα προκύψουν στο μέλλον. Το πρόβλημα είναι ότι πάρα πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού σκέφτονται ότι μία τέτοια εργασία μπορούν να την εφαρμόσουν μόνοι τους. Ο καθαρισμός των αποχετευτικών εγκαταστάσεων, σε γενικές γραμμές δεν είναι κάτι που μπορεί να αναλάβει ένας ιδιώτης. Απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και επαγγελματισμό, εμπειρία, ειδική τεχνογνωσία και χρήση συγκεκριμένου επαγγελματικού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας.

Για την καλύτερη δυνατή φροντίδα στις αποχετεύσεις σας, θα πρέπει να καλέσετε την Αποφράξεις Ηλιούπολη. Είμαστε η πιο αξιόπιστη και σίγουρη εταιρεία για μια ποικιλία ποιοτικών υπηρεσιών αποχετευτικών συστημάτων στην Ηλιούπολη, συμπεριλαμβανομένου του επαγγελματικού καθαρισμού της αποχέτευσης. Γνωρίζουμε τι χρειάζεται να παρέχουμε σε κάθε πελάτη με τον καλύτερο και πιο άμεσο τρόπο και τα πιο ποιοτικά αποτελέσματα.

Η «Αποφράξεις Ηλιούπολη» διαθέτει όλα τα παραπάνω

Στο λιανικό εμπόριο μπορείτε να βρείτε καθαριστικά με δραστικές, χημικές ενώσεις που ισχυρίζονται ότι θα βοηθάνε στον καθαρισμό της αποχέτευσης σας. Οι ουσίες αυτές στην πραγματικότητα θα δημιουργήσουν σημαντικές φθορές και θα βάλουν σε κίνδυνο τους σωλήνες και τα αποχετευτικά σας συστήματα. Εδώ είναι κάποια πράγματα που πρέπει να ξέρετε για αυτά τα καθαριστικά:

Ακόμα κι αν έχουν κάποιο αποτέλεσμα, η λύση αυτή είναι συνήθως προσωρινή. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην αποχέτευση ενός νεροχύτη της κουζίνας είναι η συσσώρευση μαγειρικού λίπους στους σωλήνες της γραμμής της αποχέτευσης με αποτέλεσμα μια προβληματική αποχετευτική γραμμή. Ρίχνοντας ένα χημικό καθαριστικό στον αγωγό δε θα διορθώσουμε το πρόβλημα.

Τα σκληρά καθαριστικά για την αποχέτευση μπορεί να βλάψουν τους σωλήνες των αποχετευτικών εγκαταστάσεων σας ή άλλα στοιχεία του νοικοκυριού σας. Αυτά τα τοξικά καθαριστικά που ισχυρίζονται ότι “σας βγάζουν από το αδιέξοδο”, προκαλούν διάβρωση στους σωλήνες, ενώ μπορούν επίσης να καταστρέψουν το σμάλτο των ειδών υγιεινής του μπάνιου ή την κουζίνα σας.

Οι αναθυμιάσεις που προκαλούν είναι ιδιαίτερα βλαβερές και δεν πρέπει να εισπνέονται καθώς αυτά τα καθαριστικά είναι τοξικά. Ακόμα και μετά που πλέον να μυρίζουν, τα σωματίδια μπορούν να είναι ακόμα στον αέρα και μέρος τους παίρνετε με κάθε αναπνοή.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, λύσεις σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης

Για τις βέλτιστες λύσεις σε προβλήματα αποχετευτικών εγκαταστάσεων καλέστε Αποφράξεις Ηλιούπολη. Η εταιρεία μας έχει την εμπειρία στην αντιμετώπιση με όλους τους τύπους των προβλημάτων που σχετίζονται με τις εγκαταστάσεις των αποχετευτικών δικτύων και εξασφαλίζει στους πελάτες μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν είστε προβληματισμένος από ένα βουλωμένο σωλήνα ή μια αργή αποστράγγιση νερού, καλέστε σήμερα Αποφράξεις Ηλιούπολη όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και θα είμαστε δίπλα σας το συντομότερο. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποκτήσει μια πολύτιμη εικόνα που αντανακλάται από τους εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες που εξυπηρετήσαμε. Κατά την διάρκεια των 30 ετών που λειτουργούμε παρέχουμε τις καλύτερες και πιο άμεσες υπηρεσίες έχοντας ως βασικό γνώμονα την δική σας άριστη εξυπηρέτηση. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας.

Αποφράξεις με κάμερα

Στην εταιρεία Αποφράξεις Ηλιούπολη έχουμε με τον κάθε πελάτη μας πάντα ένα σημείο επαφής και σας εξυπηρετούμε προσωπικά αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας κάθε φορά που μιλάμε.
Διαθέτουμε όλες τις σύγχρονες συσκευές και τα εργαλεία εξασφαλίζοντας την επίλυση οποιοδήποτε θέματος καθώς δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το πρόβλημα. Τα κινητά συνεργεία μας μπορούν να φτάσουν στο χωρώ σας σε πραγματικά χρόνο dt ώστε να προλάβουν το οποίο πρόβλημα αντιμετωπίζετε πριν αυτό γιγαντωθεί. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε οποίο πρόβλημα και να αντιμετωπίζετε με τις αποχετεύσεις σας.

Τεχνολογικός εξοπλισμός σε έμπειρα χέρια

24 ώρες δίπλα σας

Είμαστε κοντά σας άμεσα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση που τους παρουσιάζεται έχοντας στην διάθεση τους τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα. Πάντα πρωτοπόροι στην υιοθέτηση μοντέρνων και καινοτόμων τεχνικών στο χώρο τις απόφραξης στο Παλιό Φάληρο, μπορούμε και σας προσφέρουμε άμεσες και υπεύθυνες λύσεις για μια όσον το δυνατόν μονιμότερη ανακούφιση από το πρόβλημα σας. Δεν μας φοβίζει καμιά εργασία και το λογικό μας κόστος κάνει τις υπηρεσίες μας προσβάσιμες από ανθρώπους όλων των βαλάντιον

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Ηλιούπολη Αττικής

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Υπάρχουν κάποια σημάδια που μαρτυρούν το ενδεχόμενο επερχόμενου βουλώματος. Αργή αποστράγγιση νερών και λυμάτων. Περίεργοι ήχοι σαν γουργούρισμα που προέρχονται από τις σωληνώσεις. Δυσοσμία η οποία αναδύεται από τα σιφώνια. Μικρές υπερχειλίσεις από τα σιφόνια του πατώματος.

Όχι. Υπάρχουν μερικά βασικά βουλώματα που μπορείτε να τα ξεβουλώσετε με ένα έμβολο (βεντούζα) ή μία απλή ατσαλίνα αποχέτευσης. Εάν καμία από αυτές τις εργασίες δεν αποδώσουν ή το πρόβλημα επανέρχεται συχνά, θα χρειαστείτε πιο εξειδικευμένες εργασίες απόφραξης από επαγγελματίες για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.

Η λάσπη είναι πιο παχύρρευστη ουσία από το νερό και αυξάνει αυτόματα τους κινδύνους απόφραξης των σωλήνων σας. Μπορεί να προκαλέσει την υπερχείλιση του νερού, να αυξήσει την πιθανότητα κακών οσμών, ακόμη και να φράξει εντελώς το σιφόνι του πατώματος.

Σας συνιστούμε να κάνετε τον καθαρισμό αποχέτευσης μία εργασία ρουτίνας για τη σωστή συντήρησης του σπιτιού σας ειδικά όταν έχετε παλαιές σωληνώσεις. Αντί να περιμένετε να ξεκινήσουν τα βουλώματα και οι μυρωδιές, μπορείτε να κάνετε τακτικό καθαρισμό αποχέτευσης μία φορά το χρόνο. Εξαρτάται πάντα από το εκάστοτε δίκτυο αποχέτευσης και τη χρήση του (οικιακή ή επαγγελματική). Καλέστε μας να οργανώσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα με βάση τις ανάγκες σας.

Αποφράξεις Ηλιούπολη 210 98 47 217

Πληροφορίες περιοχής Ηλιούπολης

Η Ηλιούπολη είναι περιοχή του Κεντρικού Τομέα της Αθήνας και βρίσκεται στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού σε υψόμετρο 210 μέτρων. Αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής και μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Αθήνας.

Έχει έκταση περίπου 12.700 στρέμματα, από τα οποία τα 5.700 είναι δάση και τα 7.000 είναι έκταση που καλύπτει ο οικισμός (πλατείες, δρόμοι, κατοικίες κ.λ.π.). Το μέσο υψόμετρο της περιοχής είναι 150μ. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 78.153 κατοίκους και είναι ο 28ος μεγαλύτερος πληθυσμιακά Δήμος της χώρας. ΤΚ 16345

Συνοικίες

Οι συνοικίες της Ηλιούπολης είναι οι εξής:

 1. Αγία Μαρίνα
 2. Αγία Μαύρα
 3. Αγία Παρασκευή
 4. Άγιος Κωνσταντίνος – Κανάρια (Κανάρη)
 5. Άνω Ηλιούπολη
 6. Αστυνομικά – Πανόραμα
 7. Κάτω Ηλιούπολη
 8. Κέντρο
 9. Νησάκι
 10. Τυπογραφικά
 11. Χαλικάκι

Ηλιούπολη

Επειδή πιστεύουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και ανοιχτό διάλογο μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια μας για όσο το δυνατόν αποτελεσματικές λύσεις και υπηρεσίες αποφράξεις και απολύμανσης.